Nedjelja – Preciznost čini život lakšim

Nedjelja – Preciznost čini život lakšimOvo je dan preciznosti. Dovoljno govori podatak da Nikola Tesla ima nekoliko planeta u ovom sazviježđu, a Patanjdjali prvi komentator yoge prije više od 2300 g. je rekao da se neprijatelja može pobjediti preciznošću. Koliko je ona važna dovoljno govori svijet koji smo izgradili oko sebe i olakšali si život. Ovdje ne govorimo o perfekcionizmu koji je bolest, već o preciznom uvidu i djelovanju. To što nismo iskoristili njene mogućnosti govori više o nama a ne o tehnologiji koja je sama po sebi neutralna, odnosno možemo je iskoristiti za dobro i loše. Oni koji nisu sigurni kako riješiti problem s poslom, ovaj dan daje naglasak na savladavanju vještina. Ako radimo na vještinama onda nije problem pronaći posao. Treba, prije toga dobro procjeniti sebe, da li su vještine što posjedujemo zaista vještine ili priučena znanja gdje lako postajemo zamjenjivi.

Pročitaj  Merkur u Raku – onaj na koga intenzivno mislite, misli na vasAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email