Nedjelja – Sazviježđe volje

Nedjelja – Sazviježđe voljeMnogi “utjecajni ljudi” su rođeni u sazviježđu današnjeg dana. Jyestha nosi u sebi želju: biti najbolji, koja se danas postiže vlastitim naporom.
Ovo sazviježđe donosi iskušenje za kontroliranjem drugih te može trošiti svoj potencijal za samozavaravanje. Da biste to mogli, ovo sazviježđe daje odličnu fizičku izdržljivost. S druge strane donosi tvrdoglavost u komunikaciji i naglost. Također, pokazivanje ljubavi isto tako može biti krivo protumačeno. Ono pozitivno od ovog sazviježđa jest što donosi zaštitu.  Jyeshtha donosi pretjeranu sklonost materijalizmu, ona ne želi kompromis. Pokušajte vidjeti smisao volje za moći, odnosno koliko je ona ustvari zamjena za ljubav. Pošto u ovome svijetu nema ljubavi, prepun je volje za moći.

arudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

Pročitaj  Karmički odnos i razlozi nastajanjaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email