Nedjelja – U dubinama leži rješenjeDanašnje sazviježđe je mistično i pripada oceanskim dubinama. Kada se govori o meditaciji onda se ona predstavlja upravo oceanom koji simbolizira ovo sazviježđe. Ocean je duša, ona osjeća duboko i meditant prodire duboko u svoje postojanje gdje nestaju razlike na dobro i zlo. U snovima ono predstavlja kolektivno nesvjesno. Kada dolazite do oceana u snu i prelazite ga, vi prelazite na drugu stranu, napuštate stari problem i emocionalno sazrijevate. Ovo je dan koji je dobar da se pozabavite svojim emocijama, ali na način da ih promatrate iz šireg i dubljeg aspekta. Uvijek kada sam bio u dilemi, povukao bi se u sebe i promotrio da problem govori sam od sebe. Na taj način, on gubi snagu i postaje iscjeljujući. Budite svjesni svojih mogućnosti, one su doista velike.

Pročitaj  Geni i naš jezik imaju toliko podudarnosti u strukturi da neki govore i o tome &...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Merkur u Jarcu – vrijeme planiranja i ostvarenja
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email