Noć punog mjeseca

Noć punog mjeseca

Dobrodošli u još jednu epizodu Reiki Dojo podcasta!

Danas razgovaramo o energiji punog mjeseca i kako ona može utjecati na nas. Jeste li primijetili da imate problema sa spavanjem ili osjećate veću emocionalnu napetost kada je vani puni mjesec? U ovoj epizodi, razgovaramo o uzrocima i načinima kako se nositi s tim izazovima – posebice kada je nesanica u pitanju. Saznat ćete kako možete pripremiti sebe i svoje okruženje za bolje spavanje i emocionalnu stabilnost u tim danima. 

Kao što vjerojatno već znate, noći punog mjeseca mogu donijeti određene reakcije i probleme u našem svakodnevnom životu. Mnogi od nas imaju problema sa spavanjem, osjećaju nemir u snu ili se suočavaju s intenzivnijim emocionalnim reakcijama. Ali zašto se to dešava?

Veza između mjeseca i nas kao ljudskih bića može se objasniti kroz našu povezanost s vodom. Kao što znate, naša tijela sadrže visok postotak vode, a mjesec ima utjecaj na plimu i oseku. Stoga, kada je puni mjesec, naše tijelo reagira na isti način – s većom ili manjom količinom vode. Ove reakcije mogu rezultirati problemima sa spavanjem ili povećanom osjetljivošću na okolinu.

Pročitaj  Rad s arkanđeoskim kartama - Vap26-Ep278

Iako se ovo posebno odnosi na osobe koje su senzibilnije, svi mi osjećamo utjecaj punog mjeseca na neki način. Možda primijetite da postajete brže ljuti ili da se suočavate s konfliktima tijekom ovog perioda. Važno je shvatiti da su ove emocionalne reakcije normalne i da postoji način kako se s njima nositi.

To je ono o čemu govorimo i u današnjoj epizodi.

Pogledaj cijeli članak

​Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.
No Tab Selected
Pročitaj  Kada i kako reći ne
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email