NOVA TEHNIKA ZA ČIŠĆENJE ČAKRI: LJUBIČASTO-SREBRNA SFERA ZA ČIŠĆENJE, ZLATNA Z…

NOVA TEHNIKA ZA ČIŠĆENJE ČAKRI:

LJUBIČASTO-SREBRNA SFERA ZA ČIŠĆENJE, ZLATNA ZA PUNJENJE ENERGIJOM

Postoji bezbroj tehnika za čišćenje čakri. Ja sam upravo dobila novu, koja se od ostalih razlikuje po „alatu“ koji upotrebljavamo. Ranije sam, naime, čakre čistila kuglom bijele energije, a sada mi je rečeno da odsad trebamo malo moćnije čišćenje kako bismo naša sva tijela adekvatno pripremili na proces Transformacije. Sada treba čakre čistiti ljubičastom kuglom koja potiče iz Ljubičastog plamena Božanske Ja Jesam Prisutnosti.

Da ne duljim, evo i tehnike:

Opustite se, tako da ćete svaki dio tijela opuštati pojedinačno. Počnite od glave preko ramena do ruku i tako dalje do prstiju na nogama. Dišite duboko i smireno. Povežite se sa svojim vodičima i svojim Višim Ja. Postanite svjesni okomitog svjetlosnog stuba koji ide tačno kroz sredinu vašeg tijela a koji ponekad nazivaju i linija Hara. Tada zapovijedite da se iz Univerzalnog Energetskog polja iznad vaše glave formira ljubičasta sfera Božanske Ja Jesam Prisutnosti odnosno Ljubičastog Plamena. On, kako već mnogi od vas znaju, čisti izuzetno temeljito sve negativne energije u našem energetskom polju.
Vidite tu ljubičastu sferu koja po obrubu ima tanke srebrne niti, kako stoji na 10.-tak centimetara iznad vaše 7. čakre. Potom naredite toj sferi da se spusti u vašu 7. čakru i vidite je kako ide gore- dole po dužini vaše 7. čakre i čisti je. Pustite je da radi i kad osjetite da je gotovo, siđite po svjetlosnom stubu koji se proteže od vrha vaše glave do ispod stopala, da siđe u vašu prednju 6. Čakru i očisti je. Kad osjetite da je završila vratite je na okomiti stub i potom pošaljite na 6. Pozadinsku čakru. Kada je obavljeno čišćenje, vratite ljubčastu sferu ponovno na okomiti svjetlosni stub i spustite je u prednju 5. Čakru I tako redom sve dok ne dođete do 1. Čakre.
Kad ste očistili i prvu čakru, vratite ljubičastu sferu gore, iznad vaše glave ponovno u univerzalno energetsko polje a potom uzmite novu sferu – zlatne boje. Ona je ispunjena vitalnom životnom energijom i s njom počnite puniti 1.čakru. Kad ste pustili da sfera napuni 1. Čakru, krećući se gore dole po dužini čakre,tada nastavite po okomitom svjetlosnom stubu, penjati tu zlatnu sferu do vaše 2.prednje čakre. Kad ste osjetili da se i ona napunila, vratite je ponovo na okomiti svjetlosni stub i pređite na punjenje 2. Pozadinske čakre. I tako redom sve do 7. Čakre.
Kad ste završili punjenje vratite zlatnu sferu u univerzalno energtsko polje i završite pustupak. Zahvalite svoim vodičima i Višem Ja za pomoć i podršku koju ste primili tokom ovog procesa.
U prilogu su slike koje vam mogu pomoći pri vizualizaciji.


Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Pročitaj  The Arcturian Group – March 22, 2020
Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Cosmic Disclosure - Emery Smith - Insider - S9:Ep1 | Gaia
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email