NOVI KOSMIČKI I ENERGETSKI UPLIVI NA PLANETU Olakšana Manifestacija, pojačana u…

NOVI KOSMIČKI I ENERGETSKI UPLIVI NA PLANETU

Olakšana Manifestacija, pojačana unutrašnja i vanjska Transformacija

Zadnja tri dana bila su energetski izuzetno moćna i vjerujem da ste ih i sami osjetili i doživjeli na različite načine. Energije punog Mjeseca, 10. 01. i dva vremenska portala zaredom, 11. i 12. januara skupa, stvorili su sasvim novu osnovu za ovu, 2020. godinu. Naime, Zemlja i njeni stanovnici sada su "otvoreni" za usklađivanje ne samo sa energijama Sunčevog sistema i naše galaksije, već i Univerzuma samog odnosno za vibracije Izvora. Sve opet ovisi od toga koliko smo pojedinačno povisili svoju vibraciju dosada.

OLAKŠANA I UBRZANA MANIFESTACIJA

Ono što me raduje je činjenica da će odsada i za mnoge od vas kojima manifestacija vaših namjera nije baš dobro uspijevala, sada to ići mnogo lakše. To znači da sada, sa olakšanjem, možete ponovno krenuti u manifestiranje vaših namjera/želja/ciljeva. Energetska kretanja vam to omogućuju upravo zbog gore spomenutih trodnevnih kosmičkih događanja. Zato,ne odustajte od onog što vam prije nije uspijevalo. Ponovno se sa novim entuzijazmom bacite na manifestiranje. Dovoljno je da postavite namjeru ali ne da se i za nju previše emocionalno vezujete. Potrebno osjećanje za manifestiranje je opuštenost, dobro raspoloženje (što duže u toku svakog dana), te uvjerenost da ste vi itekako sposoban manifestator vlastitih namjera. Sad kad znate da vam i opšta energetska kretanja daju vjetar u leđa, možete prionuti na radostan posao.

PRIORITET – ČIŠĆENJE PROŠLOSTI
Još neki segmenti naših života će biti pod uplivom ovih novih vibracija i energija. Temeljito mijenjanje naših životnih stavova, "ustajalih" starih emocija, ponovno iskrsavanje situacija iz prošlosti, na javi i u snovima, samo su dio onog što donose ova nova kosmička strujanja. Zato, ako su vam došla ponovno ista osjećanja iz djetinjstva ili kasnijeg životnog doba ili ako su vam već danima u mislima teške situacije koje ste u prošlosti preživjeli, ne preskačite ih i ne čudite se zašto vam se to "opet dešava". Ovo je znak da ih konačno trebate razriješiti. U tom procesu razrješavanja dovoljno je da sebi priznate da imate ta osjećanja, obrazložite sebi da ste sada puno mudriji i više znate i imajte samilosti prema sebi, odnosno prestanite se kriviti za svoje "pogrešne" postupke. Da ste znali i umjeli bolje tada postupiti, vi biste to učinili. Na vlastite greške gledajte kao na proces učenja, a ne kao objekt vlastitog samokažnjavanja.

Pročitaj  ZA POČETNIKE NA STAZI SAMOSPOZNAJE Nekim ljudima ste previše... Rad na sebi im...

Sadašnji period je od krucijalne važnosti da se svega toga riješite. Jer, za dva mjeseca kreću puno intenzivnije energije i uplivi na planetu i sve nas da će nove talase biti još teže izdržati. Ako sad počistite to što imate, onda će vam kraj marta i početak aprila kada kreće novi talas, biti puno lakši. Bit ćete promijenjena osoba, koja je iz pesimistične, umorne i nezadovoljne, postala optimistična, radosna i puna nove životne energije. To znam zato što ove nove energije izuzetno moćno podržavaju svakog ko se riješi starih načina razmišjanja i osjećanja odnosno vibracija koje dolaze iz prošlosti.

REGENERACIJA FIZIČKOG TIJELA

Nova energija ne podnosi ništa što je staro, ako možemo tako reći. Zato budite poput leptira koji je upravo proživio svoju transformaciju iz gusjenice i sretno raširio krila. Jedina razlika u odnosu na leptira je što vaš život ne traje 24 sata, već mnogo duže, a ako se uskladite sa novim energijama i puno duže nego što iznosi prosječan ljudski vijek. Za takvo postignuće vrijedi se potruditi, zar ne? Jer, naša tijela se počinju i fizički regenerirati sama od sebe, kada obavimo ovaj neophodni proces vlastite unutarnje transformacije. Ta unutarnja promjena odražava se i na vanjsku strukturu, odnosno naše fizičko tijelo.

Pročitaj  SHAUMBRA SIMPTOMI - PRVI NASTAVAK PRONALAŽENJE DUHOVNE PORODICE, ISTOVREMENI ...

Zbog svega ovoga, otvorite svoj um, srce i cijelo svoje biće za ove nove, prekrasne i izuzetno moćne energije i dopustite im da vam budu od pomoći, a ne na teret. Uživajte i radujte se šta god da radite jer to je način novog življenja.

Želim vam što bezbolniji dovršetak izgradnje vaše nove ličnosti i vašeg novog uspješnog života!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email