NOVI TALAS PROMJENA EMOCIJE SU PRECIZAN PUTOKAZ ZA NAREDNE ŽIVOTNE POTEZE Pono…

NOVI TALAS PROMJENA

EMOCIJE SU PRECIZAN PUTOKAZ ZA NAREDNE ŽIVOTNE POTEZE

Ponovno potvrda da je upravo počeo novi talas promjena. Naime, već dva dana osjećam dizanje kompletnog energetskog sistema i promjene u samoj atmosferi Zemlje.
Da bih lakše objasnila šta se dešava, najlakše mi je na vlastitom primjeru. (Nadam se da ćete i vi iznijeti svoje iskukstvo).
Naime, prvo sam to osjetila na svom tijelu koje je odjednom počelo bivati lakše (s istim brojem kilograma), nevjerovatan polet šta god da fizički radim i neku novu "infuziju" radosti. Iako već duže vremena živim u stanju tihe radosti (ne znam kako bih drugačije objasnila to stanje) i ona je temelj mog postojanja, zadnjih nekoliko dana ta Radost je još intenzivnija i sad već osjećam ushićenost. A, to mi se rijetko dešava. Uglavnom je sve umireno u mom životu i nema tih naglih skokova, uzbuđenja, a pogotovu ne drama.Mir je stalno prisutan i sad je i taj mir nekako u "stanju iščekivanja" kao da zna da će ga nešto za trenutak poremetiti, ali je to što dolazi pozitivno i neobično.
Pošto pratim svoja osjećanja i emocije već dugi niz godina, znam iz iskustva da su prvi glasnici promjena u našem životu upravo – osjećanja. Ona sa nama govore nemuštim jezikom i sve što je potrebno da učinimo jest da ih naučimo pratiti i vjerovati im.

Kako sam već u prethodnom tekstu najavila da će sljedeći talas krenuti krajem avgusta, a što sam kao informaciju dobila prije nekih mjesec dana, po običaju sam je pustila u stranu i "zaboravila". Kad nastojiš živjeti samo u SADA onda i to što dobiješ kao informaciju za naredna dešavanja, jednostavno ispustiš van i više ne misliš o njoj. Jer, onda više ne bih živjela u SADA i OVDJE nego u budućnosti.
I, evo, sad ta informacija prelazi u stvarna dešavanja.

Nadalje, ako se sjetite, pisala sam da svaka promjena uzrokuje, ne samo čišćenja unutar nas samih, nego i vanjske promjene u konkretnim životnim događanjima. Kod mene je naglo i neočekivano stigla prilika da se opet odselim iako sam u ovom stanu tek godinu i 10 mjeseci. Naime, već neko vrijeme osjetim da taj stan više nije za mene i da trebam naći puno noviji. Naravno, podstanar sam i nije mi se teško preseliti jer ionako nemam previše svojih stvari. (Tako da upravo sada,krajem avgusta, kad počinje ova promjena na globalnom nivou, ja ću malo nosati stvari😀😀. )

MIJENJANJE VREMENSKE LINIJE

Potom, imala sam više snova u kojima mijenjam vremensku liniju. Iako sam to već pominjala, bitno je da ponovim jer ovo je jedan od načina na koji vam vaši vodiči saopštavaju da se upravo mijenja vasa vremenska linija. To sam ustanovila tako što su se događaji iz moje dalje prošlosti počeli u snu odvijati sasvim drugačije tako da je sve što mi je stvorilo emocionalne rane koje sam godinama liječila, sada u snu bilo "ispravljeno". Naime, u snu se ti događaji koji su me obilježlili za jako dugo vremena, uopšte nisu desili i u snu sui h zamijenili oni događaji kakve sam željela imati, dakle oni s kojima sam bila jako zadovoljna I sretna.

Pročitaj  Ja sam Duša koja te treba…

Još jedna stvar, odnosi s partnerom/partnerkom se također sada neumitno razrješavaju. Sada više nije dovoljno da se odlučimo da ćemo prekinuti vezu koja već nije odavno obostrano plodotvorna, sada to moramo do kraja učiniti i fizički se udaljiti jedni od drugih. Naravno, to vrijedi za one parove koji osjećaju da se njihova karma istrošila i da sad svako treba svojim putem dalje. Uz to, jasno je da fizičko udaljavanje nije najvažnije, nego je puno bitnije da se od njih potpuno emocionalno i mentalno "odvežemo". Ako je karma okončana, onda smo se i karmički odvezali i tu više neće biti problema. Ali ako biste i dalje još malo ustrajavali u toj vezi, u nadi da će se možda sve vratiti na staro nekim čudom, vjerujte mi, samo gubite vrijeme (i energiju). Nema više povratka na staro ni u čemu. Kad smo već pri ovoj tvrdnji, zgodan je trenutak da to observiramo na globalnom nivou.

NEMA POVRATKA NA STARO – SLIJEDE DVA "NAJVRUĆA" MJESECA U GODINI

Najavljene su od strane Saveznika određene akcije šireg spektra djelovanja o kojima vjerovatno opet nećemo čuti ništa u glavnim medijima. Danas je u Berlinu jedan od najmasovnijih skupova od početka Plandemije, a masovni skupovi se održavaju i u drugim gradovima svijeta, poput Beograda I Londona, zatim u Švicarskoj, itd.. Skupovi u drugim zemljama najavljeni su za 1.i 2. septembar i još dalje tokom septembra mjeseca koji će biti jedan od dva „najvruća“ mjeseca tokom jeseni. Drugi vruć mjesec je novembar kako već znate zbog izbora u SAD-u. Kako se situacija odvije kod njih, tako će uslijediti posljedice pozitivne ili negativne za cijeli svijet. I to već znamo. Pitanje je samo koliko će globalisti uspjeti pomutiti vodu i šta sve planiraju u svojim bolesnim glavama u ovim jesenjim mjesecima. Ono što je evidentno je da su sad na vrhuncu svoje zloće. Ubrzano se najavljuju cijepljenja u evropskim državama, npr. u Sloveniji već u oktobru i novembru. Trump je također najavio cijepljenje ali sa „njegovim cjepivom“, a ne Gates-ovim i time je zadao ozbiljan udarac planu drastičnog smanjenja broja stanovnika planete. Naravno, treba očekivati da će Globalisti pokušati do kraja svim opakim sredstvima spriječiti da to Trump sprovede u djelo, a nama samo ostaje da vidimo šta su njihovi sljedeći potezi.

RAZLIČITA MIŠLJENJA U OKVIRU ALIJANSE

Ono što je unekoliko usporilo efikasno frontalno djelovanje Saveznika jesu bila različita mišljenja u okviru zemaljske Alijanse o više pitanja, a jedno od njih se odnosi i na konačno razotkrivanje. Jedni su i dalje da to bude djelimično, a drugi da to bude cjelovito. Isto tako, pošto Alijansa djeluje preko svojih „ćelija“u svakoj državi, neke od njih izvele su samostalne akcije koje nisu bile usklađene sa generalnim planom, ali su srećom završile pozitivno. No, sada slijedi udružen napor svih a koliko će se to vidjeti u javnosti ostaje nam da sačekamo i sami se uvjerimo. Zanimljiva je još vijest da je jučer japanski premijer Shinzo Abe podnio ostavku „iz zdravstvenih razloga“. Očekuje se u narednom periodu da će više premijera i visokih dužnosnika u različitim zemljama takođere podnijeti ostavke ili otići na drugi način sa političke scene.

Pročitaj  UMJESTO ČESTITKE ZA VALENTINOVO STANJE UNUTARNJEG JEDINSTVA I "BLIZANAČKE ...

Dotad, vrijedi i dalje zlatno pravilo: radimo na sebi, čistimo što brže svoje preostale emocionalne blokade, psihičke teškoće, fizička oboljenja, ali i ljude u svom životu. Svi iz vašeg dosadašnjeg okruženja koji očito zaostaju za vašim nivoom razumijevanja te više ne emitiraju iz sebe istu ili sličnu vibraciju, također trebaju otići svojim putem, a vi svojim. Rastanci s takvim osobama neće biti bolni jer kada to svjesno poduzmete i odvojite se od onih koji vam crpe energiju već godinama, znat ćete da ste učinili pravu stvar, prvo za svoje mentalno i emocionalno zdravlje, a tek potom i za svoj život u cjelini.
Toliko zasad.
Veliki pozdrav svima vama koji redovno posjećujete Utočište.
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email