Novi tip subliminalnih poruka kombiniranih sa frekvencijama koje uravnotežuju hi...

Novi tip subliminalnih poruka kombiniranih sa frekvencijama koje uravnotežuju hi…

Novi tip subliminalnih poruka kombiniranih sa frekvencijama koje uravnotežuju hipotetičke energetske centre poznate kao „čakre“ daje dramatične efekte

MOJA DVA NOVA SLUČAJA UTJECAJA LJUDSKOG UMA NA MALIGNU BOLEST

Novi pristup koji uključuje i metafizički koncept „čakri“ (centri na „energetskom tijelu“ koji su najjači, op.a.) pokazao je jedan uglavnom nepoznati aspekt sustava energetskih kanalića (u kineskoj verziji „akupunkturni meridijani“, u indijskoj „nadiji“ a u zapadnoj „aura“, op.a.) oko fizičkog tijela čovjeka dokazanog pomoću izotopa Tehnecija99 u jednom pariškom laboratoriju kao i mjerenjima japanskog istraživača dr Hiroshi Motoyame. Naime, „uravnotežavanje“ spomenutih energija nema nikakvog smisla ako one nisu precizno usmjerene na rješavanje nekog konkretnog problema na prvenstveno duhovnom a ponekad i fizičkom planu. Nosilac te intencije je misao lišena analitičkog filtera.

Multipli mijelom (također nazivan mijelom ili plazmocitom) progresivna je zloćudna hematološka bolest, rak jedne vrste krvnih stanica, tzv. plazma stanica. Plazma stanice su normalno važan dio imunološkog, obrambenog sustava organizma, one stvaraju imunoglobuline (protutijela) koji u zdravom organizmu pomažu u borbi protiv infekcija i bolesti. Multipli se mijelom smatra jednim od najtežih malignih oboljenja.

Prije nekoliko mjeseci se kod mene pojavio veseli, optimistični Zagrepčan u šezdesetima i s ne baš optimističnom dijagnozom multiplog mijeloma. Rekli su mu da mora proći 24 kemoterapije što je, mada rizično, nužno da bi se stvorili uvjeti za presađivanje matičnih stanica. Oni koji odgovaraju na kemoterapiju (cca. 60% pacijenata) mogu očekivati da će živjeti 2 do 3 godine nakon što se poremećaj dijagnosticira, k a t k a d a m n o g o d u ž e. Taj citat iz jednog medicinskog priručnika ostavlja mogućnost i znatno povoljnijeg ishoda a upravo je zadaća komplementarne medicine da pomogne oficijelnoj da se vjerojatnost ovakovog boljeg ishoda poveća. Tako su krenule stvari i kod navedenog pacijenta. Dao sam mu moju standardnu terapiju i svih je 24 kemoterapija prošao bez i najmanje komplikacije među brojnim mogućima, čak se subjektivno odlično osjećao! Presađivanje koje je slijedilo rezultiralo je potpunom remisijom bolesti.
Druga je priča vezana uz mladu stručnjakinju za dizajn i interijere u ranim četrdesetima. Njoj se multipli mijelom manifestirao kao dvije metastaze na kralješcima i zahtijevao je hitnu intervenciju iza koje je slijedila jaka kemoterapija kao preduvjet za isti zahvat kao i kod gore spomenutog gospodina. I opet je, uz identičan komplementarni tretman, cijela kemoterapija prošla bez komplikacija kojih se liječnici kod ove dijagnoze boje najviše! Kako se nalazi u potpunoj remisiji pacijentica ovih dana očekuje isti postupak presađivanja od kojeg se očekuje potpuna stabilizacija stanja.

Pročitaj  Slika koja je oduševila Hrvatsku: Bad Blue Boysi spašavaju inkubatore iz rodilišta

Slika 1: Jedna od žrtava multiplog mijeloma je nažalost bio i predsjednik Hrvatskog Sabora Boris Šprem
Slika 2: Izuzetno složeni prikaz suptilnih energija u čovjeka kako ga vidi ovaj drevni spis
Slika 3: Dr Hiroshi Motoyama je prvi egzaktnim mjerenjima dokazao postojanje tzv, čakri i to opisao u nizu svojih knjiga
Vir, Autor: Drago Plečko

Stranica govori o uglavnom nepoznatim istinama ovog svijeta kroz moje osobne spoznaje a koje mogu presuditi budućnost mnogih od nas.
No Tab Selected
Pročitaj  Dobrodošli | Drago Plečko
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email