Novi tranzit Rahua i Ketua, obilježiti će sljedećih godinu i pol

Novi tranzit Rahua i Ketua, obilježiti će sljedećih godinu i polUlazak Rahua 17.3. u znak Ovna donosi nam susret jakih želja, a kako su nas Buddha i Freud učili, svaka želja izaziva sukob. Rahu je dim ili želja, ali i Marsa se spominje kao planet želja za osvajanjem bilo partnerice ili svijeta.
U jyotishu su najveći neprijatelji Mars i Rahu, oni se tuku kao zvijeri u ringu. Ovaj svijet je sačinjen od neostvarenih želja pa je za pretpostaviti da će ovaj tranzit donositi nemire i sukobe, pa i u partnerskim odnosima jer Ketu ili Južni čvor ulazi u znak Vage.
Mnogi ljudi žive na razini Marsa i Rahua, gdje sanjaju uvijek neostvarene želje kako bi mogli žaliti za tim neostvarenim. Tako se štite od svojih sposobnosti i ostvarivanja tih želja na stvarnim osnovama već nastavljaju sanjati.

Pročitaj  Nedjelja – Pazite na emocije pažnju dajte znanjuAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Naše ja na nakovnju života
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email