Novi tranzit Rahua u Biku od 23. rujna donosi promjene

Novi tranzit Rahua u Biku od 23. rujna donosi promjene


Novi tranzit Rahua u Biku koji dolazi 23. rujna i reajat će oko godinu i pol, u ovom znaku je uzvišen pa donosi pozitivne rezultate. Bik je zemaljski znak i kada se u njega postavi Rahu, on donosi stabilnost i osjećaj trajnosti u životu. Bikom vlada Venera koja predstavlja ljubav, strast i partnera. Rahu se povezuje sa strancima, pa se ljudi s Rahuom u Biku često vjenčaju s nekim koji je druga nacionalnosti, vjere ili rase. 
Sva pitanja povezana sa stabilnošću imati će veći značaj i u tom smjeru će se voditi mnoge rasprave i akcije. Odnosi ponovno dolaze u prvi plan jer Venera vlada odnosima, a Rahu ih pojačava, on uzima, on želi strast što znači da naglašava suprotnost između ljubavi i strasti. Stoga, će ovaj tranzit jako jačati arhetip ljubavnika i ljubavnice. U prijevodu prepiranja i upuštanje u nepotrebne rasprave i tajne veze jer strast će imati primat a intimnost time gubi snagu. Rahu u Biku donosi rasipništvo troši se na luksuz i ovisnost. Stoga, će ovaj položaj pojačati sumnjive načine zarade jer luksuz potiče i želju za zaradom. Kominukacija može biti jako loša jer Škorpion i Ketu ne daju dobru komunikaciju, stvaraju se problemi iz ničega, a zatim će se za to kriviti druge. To je kombinacija koja pojačava kolektivno Škorpionovo  nezadovoljstvo, ali sve rečeno donosi

Pročitaj  Emocije i bolestiAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email