Novi tranzit Venere

Novi tranzit Venere 
Venera u je ušla u znak Djevice kojom vlada Merkur. Ovaj položaj racionalizira ljubav, gdje je veći naglasak na materijalnom i sigurnosti.
Što bi to značilo za ovaj mjesec odnosno kakvo će poimanje ljubavi imati prednost? Veća pažnja će biti usmjerena na ono što je izvana u odnosu, formalizam, novčani aspekt, manje će biti bitan sadržaj, poput Zapadne civilizacije koja pati za formom i vanjskim izgledom. Odjeća, perfekcionizam i  nalaženje mana, te sitničarenje kroz koji se promatra odnos ustvari je obrambeni mehanizam kako se ne bi prepustili odnosu i razmijeni. Ovo kritičko raspoloženje dolazi iz nesigurnosti i nepovjerenja u ljubav kako se ne bi manifestirao odnos. Venera ili ljubav je ovdje u padu na najnižoj točki.
To možemo izmijeniti tako što ćemo manje misliti, a više osjećati tj., vježbati osjećanje, disciplina koja je izumrla.
Venera u i m položaju tjera osobu da misli, radi se spisak loših stvari kod partnera. Ukoliko se ne shvati bit odnosa ili shvaćanja razlučivanja, a ne kritika, ovaj mjesec može poticati gušenje osobnosti partnera. Možemo sve napraviti za drugu osobu, ali nikada neće valjati ono što samo, opasnost je ovog položaja. Nitko ne može nadomjestiti samopouzdanje drugoj osobi, a velika većina je traži na krivi način jer im je naglasak na formi. Dakle, ovaj položaj može poticati na traženju i potvrđivanju detalja.
Ovaj položaj donosi težnju  za lijepim izgledom, savršeno uređen dom, od namještaja do tanjura, ali odnos je često proračunat. Naučite najvažniju lekciju Venere u Djevici što je kritika, a što razlučivanje.

Pročitaj  Sretno društvo | Vedski jyotishAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email