ODGOVORI NA PITANJA POSJETILACA „UTOČIŠTA“: SKENIRANJEM SVIH SLOJEVA AURE DO UZ…

ODGOVORI NA PITANJA POSJETILACA „UTOČIŠTA“:

SKENIRANJEM SVIH SLOJEVA AURE DO UZROKA PROBLEMA
Pošto se ponovno nakupio veći broj pitanja kako na Utočištu tako i na mom profilu za nove posjetioce Utočišta kao i nove prijatelje na mom profilu, ponovit ću kako izgleda moj sistem rada. Svakom segmentu posvetit ću po jedan tekst da bi bilo jasnije šta možete očekivati i kako se odvija proces ozdravljenja ili otklanjanja blokada.
Da krenemo od početka: klijenti obično traže da im prvo uradim tzv. Skeniranje.
SKENIRANJE je metod kojim ulazim u energetsko polje osobe te uspostavljam kontakt sa dušom (ako se ukaže potreba) i na taj način dijagnosticiram blokade, kako u energetskim tijelima tako i u fizičkom tijelu. Nakon što ustanovim gdje je uzrok problema , jer to je najvažnije za proces ozdravljenja, pristupam iscjeljivanju, tj. čišćenju i uklanjanju uzroka zdravstvenog ili nekog drugog životnog problema.
Šta se sve može skenirati?
-STANJE SVIH ENERGETSKIH TIJELA (koja čine auru) . Skenira se eterično tijelo – to je kalup tijelo po kome je načinjeno naše fizičko tijelo i ako je ono oštećeno, tada se ta oštećenja moraju popraviti ,kako bi se te popravke onda odrazile na fizičkom tijelu odnosno kako bi se izlječila fizička ili mentalna bolest ako je njen uzrok u tom tijelu. Zatim, skenira se stanje mentalnog tijela u kome se nalaze sve naše misli, životna uvjerenja i stavovi . Ako je problem osobe u negativnom stavu ili uvjerenju, tada čistimo energetski mentalno tijelo tako što „brišemo“ negativne mentalne uzorce i na njihovo mjesto postavljamo nove, pozitivne stavove. Pri tom, obavezan je razgovor s osobom da bi ona postala svjesna koje negativne stavove gaji i potom je i sama obavezna da se posveti ispravljanju pogrešnih uvjerenja i okrene se pozitivnim životnim stavovima. To je tzv. Rad na sebi i pri tom dajem osobi savjete i upute kako to uraditi. Ista je stvar sa emocionalnim tijelom – dugo zatomljivane negativne emocije stvaraju „zaprljanja“ emocionalnog tijela, a oštećenja emocionalnog tijela su među najčešćim uzrocima zdravstvenih ili životnih problema i blokada. Postupak je sličan kao i sa mentalnim tijelom – nakon što detektiramo skupa koja su to dugogodišnja osjećanja i emocije koje osobu blokiraju, uklanjam o ih energetski i naravno opet razgovorom, te na taj način postavljamo temelj za nove pozitivne emocije koje dolaze na mjesto onih negativnih, koje smo uklonili. Skeniramo i karmičko tijelo da vidimo koliko je osoba prenijela karme u ovaj život te koliko još ima „odraditi“ i na koji način će se to odvijati. Uz to, dobijam informacije i o stanju uzročnog i ostalih tijela koja sačinjavaju auru.
– SKENIRANJE SVIH ČAKRI, PREDNJIH I ZADNJIH – njihova otvorenost, „zaprljanost“, uzroci zatvorenosti, itd…Pošto su čakre energetski centri zaduženi za određene organe u tijelu, ali isto tako i emocije te mentalne stavove i misli, kada su one očišćene i vrte se optimalnom brzinom, tada možemo reći da je osoba zdrava. Zato je izuzetno važno očistiti čakre a potom ih napuniti pozitivnom iscjeljujućom energijom. Čakre su na multidimenzionalan način povezane sa eteričnim tijelima koja sačinjavaju auru, tako da je rad na čišćenju tijela ujedno i rad na čišćenju čakri i obratno.
– PRISUSTVO ENTITETA, DEMONSKOG PRISUSTVA , ELEMENTALA, ASTRALNIH BUBA, SLUZI, IGLICA, i svih ostalih nakačenja na auru. Ovo je izuzetno široka oblast, pa ću pokušati sažeti u najkraćem ono što je najbitnije. Više puta sam pisala o čišćenju entiteta koji se nakače na auru iz više razloga: ako imamo neku fizičku ili mentalnu bolest, ako gajimo više godina izrazito negativne emocije, ako imamo dušni ugovor sa ovim bićima, itd…Entiteti su uzrok čitavog spektra problema koje osoba može imati – ako postoji fizička bolest u tijelu, oni će je pojačavati kako bi pridobili što više negativne energije za sebe. Isto je sa negativnim mislima i životnim uvjerenjima te negativnim emocijama. Iscrpljenost, stalni umor, odsustvo volje da promjenimo stvari u životu, gubljenje želje da bilo šta pokrenemo, tavorenje u istom stanju više godina uzastopno, neuspjeh u poslu, porodici, itd…samo su dio simptoma nakačenosti entiteta. O tom više pročitajte u ranijim tekstovima na Utočištu. Demonsko nakačenje je najopasnije i najteže za skinuti i to zahtjeva više rada nego proces čišćenja entiteta i elementala. Kada ustanovim prisustvo svih ovih bića, tada pristupam njihovom uklanjanju što radim uz pomoć svojih vodiča i pomagača sa viših duhovnih ravni. Entiteti su inače različitih dimenzija i oblika te različite energetske i duhovne „jačine“ i kad ih ugledam, tada znam na koji dio aure su nakačeni te ih potom posebnim postupkom uklanjam.
– skenirati možemo i prirodne sklonosti osobe, njene potencijalne uspavane sposobnosti i talente poput sposobnosti iscjeljivanja, intuitivnog spoznavanja, empatije, telepatije, itd…
– intuitivno osjetim koji je najbolji mogući pravac u životu osobe, šta ili tko je najviše blokira u ostvarenju ciljeva, a ponekad dobijem i informacije o prošlim ili paralelnim životima osobe, ako je korijen problema u njima. Izuzetno je širok spektar onoga što se može skenirati pa je zato poželjno kada mi pišete, da kažete šta vas konkretno zanima i koji je problem u pitanju. To se može odnositi i na izbor duhovnog pravca, karijere, životnog partnera, mjesta življenja, posla, itd…
ŠTA OČEKIVATI?
Ako je osoba otvorena i željna da sazna odgovore na glavna pitanja koja je muče, onda tokom skeniranja dobijem obiilje informacija. Ako je osoba zatvorena ili nepovjerljiva, obim informacija je smanjen, ali i dalje dovoljno obiman da osoba bude zadovoljna onim što je dobila. Obično se informacije koje dobiju od mene poklapaju sa informacijama koje su već od ranije dobile od drugih intuitivaca ili iscjelitelja, ili su u sinhronizaciji s onim što osoba i sama misli o nekoj konkretnoj stvari.
PRAKTIČNI DIO
Kada dogovorimo skeniranje, odredimo tačan termin, dan i sat i tada, ako radim na daljinu, osoba legne, opusti se i njen zadatak je samo da bude budna za različite senzacije u tijelu, te da posmatra svoje misli i emocije koje izlaze dok radim skeniranje. Ono obično traje pola sata do 45 minuta. Kad završim, čujemo se telefonom i onda osobi saopštim sve što sam detektirala u njenom auričnom polju.
TERMIN MOŽETE ZAKAZATI putem poruka na Utočištu ili na mom profilu Jasna Luminus ili na na email: jasna.luminus@gmail.com.
U sledećem tekstu govorit ću o samim energetskim tretmanima i samom procesu iscjeljivanja.Toliko zasada. Nadam se da sam ovim odgovorila na vaša brojna pitanja.
Lijep pozdrav svim posjetiocima Utočišta!

Pročitaj  BORBA ZA SVOJA UVJERENJA, BORBA ZA ISTINU, PRAVDU, SLOBODU I LJUBAV Svi oni koj...Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Kako stvoriti ono što DOISTA želite?
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email