OM joga: Vođena zvučna meditacija za poticanje životne radosti - 4. čakra

OM joga: Vođena zvučna meditacija za poticanje životne radosti – 4. čakra

Vođena zvučna meditacija za poticanje životne radosti i aktivaciju srčane čakre osmišljena je da vam u sigurnom i ugodnom ambijentu probudi životnu radost, osvijesti harmoniju i univerzalnu ljubav.

Ova je zvučna meditacija kombinacija Joge Nidre – jogijske tehnike za duboku relaksaciju i otpuštanje nesvijesnih obrazaca, tehnika disanja i osjetilne zvučne kupke uz gongove, Koshi zvona, tibetanske zdjele, kišni štap.

Meditacija se izvodi u ležećem položaju, zatvorenih očiju, a za najbolje rezultate preporučamo uporabu (što kvalitetnijih) slušalica.

Zvučne aroma meditacije se u studiju OM joge izvode uz mirise probranih eteričnih ulja, no arome i mirise koji prate ovu meditaciju, na žalost, nismo uspjeli snimiti 🙂

Ova zvučna meditacija usmjerena je na aktiviranje srčane čakre – Anahate. “Anahata trza poput glazbala i spaja grube note s finijima”, kaže Ana, voditeljica ovog programa u OM jogi “a njezina najvažnija svrha je poticaj da pružimo ruku i dodirnemo druge, da dopustimo da nas dodirnu životne radosti i bezuvjetna ljubav”.

Pročitaj  Na Rubu Znanosti - Znanje prije znanja

Snimljeno u studiju OM joge, Andrije Žaje 10, Zagreb, u nedjelju 25. listopada 2015.

Informacije o svim programima OM joge potražite na službenim stranicama www.om.com.hr

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email