OVO SAM OBJAVIO 4. SIJEČNJA 2017. GODINE_ Fenomen povezanosti dva posve nepovez…

OVO SAM OBJAVIO 4. SIJEČNJA 2017. GODINE_

Fenomen povezanosti dva posve nepovezana događaja na z n a č a j n i način Jung zove s i n k r o n i c i t e t o m a tumači da je isti projekcija unutarnjeg psihološkog stanja pojedinca. Na taj mu način dolazi poruka iz kolektivnog nesvjesnog.
Na vrlo upečatljiv način sam to doživio upravo u periodu istraživanja teorija vezanih uz Vrijeme.

Iz auta na putu iz predgrađa u centar Pariza sam slao sms poruku jednom liječniku . Slučajno sam pogledao na sat i vidio da je 11.11 sati. Bio je 29.12. Istog sam dana u knjižari u centru pronašao knjigu „The Physics of Time“ („Fizika Vremena“) već spomenutog fizičara Mullera. Bila je to jedina kopija na polici. Nehotice sam pomislio da je čekala upravo mene. I posve zaboravio na cijeli taj niz događaja. Drugog dana, 30.12., vozio sam se istim autom, na istoj ruti i slao sms istom liječniku. Kada sam nesvjesno pogledao na sat bilo je točno 11.11. sati! Bio je to eklatantni primjer sinkroniciteta.

Pročitaj  Savršeno zdravlje navodno možemo održati tako da unosimo svakodnevno namirnice – svih boja

Napominjem da brojna mistična učenja smatraju brojeve 11.11. pratiocem važnih poruka iz Kolektivne svijesti a time su dobro upoznati i autori niza filmskih scenarija te se uvijek vjerovalo da se sličnim pristupom može subliminalnim porukama utjecati na svijest većeg broja ljudi…

A ONDA SAM JUČER PRIMIO OVO:
(Puka slučajnost?)
Vir, Autor: Drago Plečko

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email