Petak – Izbjegavajte odluke

Petak – Izbjegavajte odluke Jyestha započinje na 16.40 stupnjeva i završava na 30 stupnjeva u Vrischiku ili Škorpionu. Njome vlada bog Indra i planet Merkur. U prijevodu znači ”najstariji”. Ona nosi sve aspekte pobjede i želje za uspjehom po bilo kojoj cijeni. Zato ovim danom vladaju strukture vlasti, od policije do vojske, kao i banke. 
Antares, zvijezda današnjeg sazviježđa Jyestha je najsjajnija zvijezda zviježđa Škorpion i šesnaesta po sjaju među svim zvijezdama. Ona je jedna od četiri najsjajnije zvijezde u astrologiji. Ime dolazi od grčkog- onaj koji je poput Ariesa. Pošto je jako velika nije ni čudo da ova zvijezda izaziva potrebu za veličinom. Uglavnom, ovo je dan esencije moći, pa pokušajte biti izvan toga. U svijetu ili oko vas, situacija može biti nestabilna, ljudi se mogu ponašati neuravnoteženo. Znate da danas ne smijete donositi odluke.

Pročitaj  Trickster – prevarant osvještava nesvjesni problemAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email