Petak- Između uspjeha i zaljubljenosti

Petak- Između uspjeha i zaljubljenosti


Petak- Između uspjeha i zaljubljenosti

Ovo je dan koji inicira uspjeh, ali i zaljubljenost. Često ne možemo povezati da je zaljubljenost i dokazivanje. Primjerice, često osobi koja je rođena u ovom sazviježđu, nakon dužeg vremena u braku može faliti aspekt zaljubljivanja, ali na podsvjesnoj razini ovoj osobi fali dokazivanja. Zato, kada se promatra jyotish, on govori puno puta ono što se skriva ispod cijele situacije ili događaja, pa tako kada govorimo o ovom sazviježđu, potrebno je znati što je ispod cijele priče. U ovom slučaju, što se skriva iza zaljubljivanja. U svim drugim pogledima, ovo može biti jako pozitivan dan, odnosno dobar je za napredak.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

Pročitaj  Prosvjetljenje kao konačni smisao života ima stotinu imena ali nijedno ga ne smj...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email