Petak – Ne djelujte – Danas Saturn ulazi u Jarca

Petak – Ne djelujte – Danas Saturn ulazi u JarcaDanas Saturn ulazi u Jarca i tamo će biti otprilike dvije i pol godine, a djelovat će na posao pa obratite pažnju na vještine koje čine sam posao.
Ovo je dan kada je najbolje da se odmorite. Ne donosite velike odluke i jednostavno odmarajte. U jyotishu se smatra da prazan Mjesec nije dobar za djelovanje, a slušanje vremena najbitniji je aspket djelovanja u Vedama. Iako će netko reći da je to vjerovanje, ljudi kada idu k doktoru moraju im vjerovati iako statistički doktori su odgovorni za najviše smrtnih slučajeva prema istraživanju Američke zdrastvene organizacije.Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

Pročitaj  Srijeda- Odnosi u prvom planu
O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email