Petak – Obnova daje smisao

Petak – Obnova daje smisaoZnačenje današnjeg sazviježđa, odnosi se na obnavljanje, oživljavanje i restauraciju. Dakle, ovaj dan je dobar za sve vrste obnova, ali i za one koje se tiču doma. Ipak, dublje značenje ovog dana je usklađenost sa svojim pravim Ja jer je ovaj dan simbol i usklađenosti sa samim sobom što nam donosi sreću i samopouzdanje. Slušati sebe jest odustajanje od svega onoga što nas sputava i što nas uznemiruje, a to možemo znati jedino kada možemo disati i samo biti. Ova radnja je nama Zapadnjacima strana. Sjediti i osjećati disanje kao i okolinu koja počinje sama govoriti umjesto našeg uma. Stoga, možemo ovaj dan posvetiti domu, obitelji, ali i pokušaju da vježbamo slušanje onoga što ne pripada roju misli koje nas okupiraju svakodnevno.

Pročitaj  Ova orhideja raste u Brazilu i cvate oko Uskrsa. Kako izgleda kao bijela golubic...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email