Petak – Sloboda bez kompromisa

Petak – Sloboda bez kompromisaDanašnjim danom vlada Porvabhadra. Ono predstavlja slobodu. Ako ste ikada provodili duge meditacije, osjetili bi koliko je sloboda iznutra nešto što traži disciplinu i radikalnost jer vas salijeću mnoge misli da izađete iz vatre meditacije koja prži ego ili kako kaže indijska psihologija samskare. Zašto meditacija? Ovo je dan koji predstavlja meditaciju, a Porvabhadra nosi ekstremni put prema duhovnosti. Istodobno kod onih koji imaju jače materijalističke samskare ili obrasce prošlih života, može donijeti upravo materijalističke težnje koje u ovom sazivježđu mogu izazvati i agresivnost zbog jakih želja. Ovo sazviježđe je ekstremno jako za jedan i drugi aspekt, zavisi što nosite u natalnoj karti.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

Pročitaj  Sve što vam se može dogoditi već se događa u nekom od beskonačnih paralelnih svijetovaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Početak srama
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email