Petak- Sloboda je jedini ultimatum

Petak- Sloboda je jedini ultimatumOvaj dan izrazito stavlja naglasak na slobodi, ali pazite, sazviježđa koja vladaju slobodom su ujedno i demonska, odnosno planeti koji vladaju njima i energije oko njih su destruktivne. Ljudi koji se bave istinom, znaju da moraju proći kroz unutarnju katarzu, kroz vlastite predrasude ili destrukcije te se suočiti sa samim sobom. Zato drugi dio dana može donijeti jake želje, ali s druge strane, ako se odvojite od društva, sazviježđa današnjeg dana govore da jedini put kojim svaki čovjek može krenuti jest samostalni put i on je jedini istiniti put za svakog čovjeka. Kako je Budha rekao: Ne vjeruj zato što je to mudrac rekao, Ne vjeruj zato što je to uobičajeno mišljenje, Ne vjeruj zato što je to zapisano, Ne vjeruj zato što je to prorečeno, Ne vjeruj zato što netko drugi to vjeruje, Ali vjeruj samo onom što si sam prosudio da je istina.

Pročitaj  Četvrtak – Davanje i zrelost

Naručite knjige, one nas čine različitim i posebnijim u odnosu na sveprisutno jednoumlje: nikola@vedski-jyotish.netAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email