POČINJE "TOPLJENJE" GUSTOĆE 3D SVIJETA Ovaj snažni period od 19. d…

POČINJE "TOPLJENJE" GUSTOĆE 3D SVIJETA

Ovaj snažni period od 19. do 22. juna kada imamo Solsticij i pomračenje Sunca (Eklipsu)je jedan od najsnažnijih dosad zabilježenih i donosi obilje novih pojava u našem životu.

Naime, energija ove presudne tačke u našem kolektivnom razvoju je tako moćna da će svako ko sada živi na Zemlji na različite načine osjetiti moć i značaj ovog perioda. Pošto mnogi od vas čitaju horoskop, dobronamjeran savjet je – bacite to u koš za smeće (uz ispriku astrolozima). Naime, zadnjih dana stalno se provlači astrološka priča kako su najmanje 4 planete retrogradne. Energija ovog solsticija i eklipse je toliko jaka da poništava tu retrogradnost, kad smo već kod ovog vremenskog perioda. Kad se radi o dugoročnom gledanju, astrološki uticaji planeta se smanjuju i postaju polako irelevantni za naš život. Naime, mi smo već neko vrijeme u takvom kosmičkom i energetskom "okruženju" da naša misao i osjećaj postaju presudni za ono što će nam se događati narednih mjeseci i godina. Drugim riječima, ostvarenje principa materijalizacije namjera i želja je sada vrlo brzo.

Upravo iz tog razloga je toliko važan ovaj period jer ćete nakon njega promjeniti vaše vizure (vidike), način razmišljanja i na koncu djelovanja. Sve zaostale blokade iz prošlosti bilo da su emocionalne, psihičke ili karmičke, treba sada što brže i efikasnije očistiti. Vama ste potrebni .- novi vi! Osoba koja ste bili, ako u međuvremenu niste poduzeli čišćenje svih svojih tijela, neće tako lako izdržati nove talase. Zato, ne bojte se promjene nego joj pohrlite u susret!

Zašto će odsada manifestacija po Zakonu privlačenja biti još snažnija? Zato što se tokom ovog perioda skidaju dodatni velovi sa naše 3D egzistencije i gustoća ovog 3D svijeta počinje doslovce da se "topi" i otpada. Ta teška masa koja nas je obavijala hiljadama godina, ograničavala našu percepciju, zatvorila nam 90% mozga, držala čvrsto iluziju pred našim očima, sada otpada. Doslovce! Uzmite si trenutak i pomislite šta to sve znači! Proanalizirajte kako će to uticati na vaš svakodnevni život.

Pročitaj  10 zlatnih savjeta japanskog slavnog doktora (105 g.)

Osjećaj koji ćete imati nakon ovog perioda je da postajete nekako lakši, kao da vam je teret pao s leđa, a ne znate kakav. Osjećaj iznenadne lakoće koji će trajati nekoliko dana potom će opet zamijeniti osjećaj težine kako se naše cijelo biće, a tijelo pogotovo, u talasima navikava na ovu novu "prozračnost". A onda će ponovno doći taj osjećaj lakoće a periodi osjećaja težine će biti sve rjeđi kako se vi navikavate na novu vibraciju. Zemlja trenutno blješti od ogromnog okeana energija čiste bijele i zlatne svjetlosti u kojoj se kupa.

Kad smo kod energija, samo kratko ću izvjestiti da je pokušaj Mračnih da pomoću složenih rituala kao i upotrebe napredne tehnologije na kratko obujmio 60 procenata cijele planete da bi potom počeo da opada. Trenutno je i dalje u opadanju. Milioni Probuđenih ljudi širom svijeta izvode pojedinačne ali i masovne meditacije i molitve. No, nismo sami u tome jer je sada posebno aktivno djelovanje avatara i prosvjetljenih mudraca, prisutnih na Zemlji. Tu je i pomoć naše galaktičke braće. Svi i sve se sjatilo da nam pomogne da izađemo iz ovog više hiljada godina dugog mračnog perioda ljudske historije. Kad se sveukupno pogleda ko je sve uključen u ovu bitku, zaključak je jasan – Svjetlo pobjeđuje!

Pročitaj  Svi oni koji još nisu odradili meditaciju na današnji portal 11:11 mogu to učini...

Naš zadatak i dalje ostaje da, bez obzira na naše trenutne životne prilike, i dalje zadržimo vedrinu i radost u srcu, mir koji prožima cijelo naše biće i čvrstu uvjerenost da smo ovaj put pobijedili. Jer jesmo! Naime, era mira i blagostanja na Zemlji postaje upravo sada dominatna vremenska linija. Podržimo je svim srcem!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email