POČINJE "TOPLJENJE" GUSTOĆE 3D SVIJETA Ovaj snažni period od 19. d…

POČINJE "TOPLJENJE" GUSTOĆE 3D SVIJETA

Ovaj snažni period od 19. do 22. juna kada imamo Solsticij i pomračenje Sunca (Eklipsu)je jedan od najsnažnijih dosad zabilježenih i donosi obilje novih pojava u našem životu.

Naime, energija ove presudne tačke u našem kolektivnom razvoju je tako moćna da će svako ko sada živi na Zemlji na različite načine osjetiti moć i značaj ovog perioda. Pošto mnogi od vas čitaju horoskop, dobronamjeran savjet je – bacite to u koš za smeće (uz ispriku astrolozima). Naime, zadnjih dana stalno se provlači astrološka priča kako su najmanje 4 planete retrogradne. Energija ovog solsticija i eklipse je toliko jaka da poništava tu retrogradnost, kad smo već kod ovog vremenskog perioda. Kad se radi o dugoročnom gledanju, astrološki uticaji planeta se smanjuju i postaju polako irelevantni za naš život. Naime, mi smo već neko vrijeme u takvom kosmičkom i energetskom "okruženju" da naša misao i osjećaj postaju presudni za ono što će nam se događati narednih mjeseci i godina. Drugim riječima, ostvarenje principa materijalizacije namjera i želja je sada vrlo brzo.

Upravo iz tog razloga je toliko važan ovaj period jer ćete nakon njega promjeniti vaše vizure (vidike), način razmišljanja i na koncu djelovanja. Sve zaostale blokade iz prošlosti bilo da su emocionalne, psihičke ili karmičke, treba sada što brže i efikasnije očistiti. Vama ste potrebni .- novi vi! Osoba koja ste bili, ako u međuvremenu niste poduzeli čišćenje svih svojih tijela, neće tako lako izdržati nove talase. Zato, ne bojte se promjene nego joj pohrlite u susret!

Zašto će odsada manifestacija po Zakonu privlačenja biti još snažnija? Zato što se tokom ovog perioda skidaju dodatni velovi sa naše 3D egzistencije i gustoća ovog 3D svijeta počinje doslovce da se "topi" i otpada. Ta teška masa koja nas je obavijala hiljadama godina, ograničavala našu percepciju, zatvorila nam 90% mozga, držala čvrsto iluziju pred našim očima, sada otpada. Doslovce! Uzmite si trenutak i pomislite šta to sve znači! Proanalizirajte kako će to uticati na vaš svakodnevni život.

Pročitaj  Iscjeljenjem ega do fizičkog i psihičkog zdravlja Vi ste svoja svrha. Vi nikad ...

Osjećaj koji ćete imati nakon ovog perioda je da postajete nekako lakši, kao da vam je teret pao s leđa, a ne znate kakav. Osjećaj iznenadne lakoće koji će trajati nekoliko dana potom će opet zamijeniti osjećaj težine kako se naše cijelo biće, a tijelo pogotovo, u talasima navikava na ovu novu "prozračnost". A onda će ponovno doći taj osjećaj lakoće a periodi osjećaja težine će biti sve rjeđi kako se vi navikavate na novu vibraciju. Zemlja trenutno blješti od ogromnog okeana energija čiste bijele i zlatne svjetlosti u kojoj se kupa.

Kad smo kod energija, samo kratko ću izvjestiti da je pokušaj Mračnih da pomoću složenih rituala kao i upotrebe napredne tehnologije na kratko obujmio 60 procenata cijele planete da bi potom počeo da opada. Trenutno je i dalje u opadanju. Milioni Probuđenih ljudi širom svijeta izvode pojedinačne ali i masovne meditacije i molitve. No, nismo sami u tome jer je sada posebno aktivno djelovanje avatara i prosvjetljenih mudraca, prisutnih na Zemlji. Tu je i pomoć naše galaktičke braće. Svi i sve se sjatilo da nam pomogne da izađemo iz ovog više hiljada godina dugog mračnog perioda ljudske historije. Kad se sveukupno pogleda ko je sve uključen u ovu bitku, zaključak je jasan – Svjetlo pobjeđuje!

Pročitaj  ENERGETSKI RAPORT SLIJEDI UBRZANJE TRANSFORMACIJE I ULAZAK U NOVU FAZU Ljetni ...

Naš zadatak i dalje ostaje da, bez obzira na naše trenutne životne prilike, i dalje zadržimo vedrinu i radost u srcu, mir koji prožima cijelo naše biće i čvrstu uvjerenost da smo ovaj put pobijedili. Jer jesmo! Naime, era mira i blagostanja na Zemlji postaje upravo sada dominatna vremenska linija. Podržimo je svim srcem!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email