POJAŠNJENJE SIMPTOMA PRELASKA NA VIŠE VIBRACIJE Upravo sam imala pitanja od 3 o…

POJAŠNJENJE SIMPTOMA PRELASKA NA VIŠE VIBRACIJE

Upravo sam imala pitanja od 3 osobe koje se žale na neke od simptoma uzrokovanih moćnim kosmičkim energijama koje dolaze iz Centralnog duhovnog Sunca naše galaksije
.
Dakle, ako imate npr. glavobolju, depresiju, alergiju ili nešto deseto, prvo se prisjetite da li ste od ranije imali već naznake tih bolesti ili se to javlja sada prvi put.

Ako dobro poznajete sebe i svoje zdravstveno stanje, i znate da inače ne patite od tih tegoba, onda ne morate ići liječniku ili iscjelitelju, (ovisno o tome komu dajete svoje zdravlje u ruke). Onda su kod vas u pitanju simptomi prelaska na više vibracije.

Ako ste i ranije patili od tih bolesti,a one se sada samo još više pojačavaju, poduzmite ono što inače radite da biste smanjili reakcije tijela od tih vaših bolesti. (lijekovi, razne vrste medicinskih terapija ili alternativno iscjeljivanje).Ili jednostavno, promjenite način liječenja, ako vidite da dosadašnji nije davao rezultate.
U vašem slučaju, vjerovatno ćete se zapitati: "Kakve vi koristi imate od ovih pojačanih simptoma?"

Odgovor je jednostavan: Život vam upravo stavlja pred oči ono s čim se već duže vremena borite, a nikako da naučite lekciju koju vam ta bolest daje i zato ona uporno neće da ode od vas.
I sada kad su pojačane iscjeljujuće energije iz galaktičkog centra, iskoristite tu priliku da prije svega shvatite sebe i zašto ste baš TU BOLEST privukli u svoj život…Jer, za svako oboljenje postoji lijek i rješenje. Nadam se da smo to svi skupa dosad već naučili.

Pročitaj  Izgovori, izgovori... Situacija pritiska, stvar je hitna, a mi nikako da sjedne...

Za sve nas bez obzira koje vrste simptoma imamo dobro je što više meditirati, tj, biti u miru, zatim posmatrati sebe tokom svakodnevnih aktivnosti, gledati svoje reakcije i upoznavati sebe. Što više upoznajete i razumijete sebe, to ćete idući put manje burno reagirati, i zdravstveno i mentalno na sve ovo što se oko vas događa. A krajnji cilj nam je – da nas ništa više ne uplaši, da odagnamo strah svih oblika iz našeg života i da se mirno i sa sigurnošću prepustimo struji Života. Da imamo povjerenje i vjeru da će nas Život voditi sigurnom rukom onako kako je to za naše Najveće Dobro.
Eto, nadam se da je ovo bar malo pomoglo,
Sretno nam svima.
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Pročitaj  Duhovnost ne isključuje radost I ispunjenost raznolikošću kreacije
Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email