Pomrčina Mjeseca u Jarcu – karmički čvor se raspetljava


U ranim jutarnjim satima 5. srpnja očekuje nas posljednja u nizu pomrčina na relaciji Rak/Jarac. S njom završavamo, okončavamo neke teme i okolnosti koji su mogli započeti u ljeto 2018.-e ili pak početkom 2019.-e. Ona nas poziva da nešto dovršimo, riješimo kako bi se naš život mogao dalje odvijati na najbolji mogući način za nas.

Riječ je o pomrčini Mjeseca koja će se dogoditi na 13′ Jarca. Riječ je o preuzimanju odgovornosti, rješavanju sukoba, problema i svađa (posao, obitelj, odnosi), koji su nam otežavali život.

Jarac je ambiciozan i odgovoran, a s ovom pomrčinom pozvani smo da preuzmemo vodeću ulogu, osnažimo sebe kao autoriteta u svom životu, ostvarimo ciljeve koje smo si zadali.

Dobro je i vidjeti koje emocionalne obrasce možemo promijeniti da bismo bili uspješniji u ostvarenju onoga što smo naumili.

Nije loše preispitati postoji li zdrava ravnoteža između privatnog i profesionalnog života.

Vladar pomrčine je Saturn, a on se nalazi na posljednjem stupnju Jarca, što definitivno sugerira kraj, završetak. Sublimiramo stečena iskustva, u prilici smo shvatiti čemu su nas naučila, okončati s onim što nam ne čini dobro i krenuti prema naprijed.

Ima ova pomrčina i karmički pečat. Nešto se čisti, podmiruje, treba se dovesti u ravnotežu – ja tebi, ti meni, da bi se loše spone prekinule. I nema zavaravanja. Nema bježanja. Moguće je da vam se u život vrate neke osobe ili iskustva koja ste već proživjeli. Ovaj put se ‘guli posljednji sloj kore luka’ i pokazuje se na čemu smo.

Pročitaj  Venera u Ovnu – voli me hrabro i žestoko

Ovo je vrijeme kada imamo samo jednu mogućnost – a to je mijenjati sebe, rasti, ići za istinom i tek potom će se i naš život presložiti.

I retrogradni Merkur u Raku sugerira da se vraćamo na neka stara mjesta i na neriješene priče. Dobivamo nove uvide i rješenja, ali imajte strpljenja. Riječ je o procesu koji će potrajati nekoliko mjeseci. Nemojte donositi nagle odluke, reagirati u ljutnji, povrijediti zato što se osjećate povrijeđeno. Jako je važno ispravno i smireno iskomunicirati stvari. I kroz osobnu promjenu idu neka iznimna i neočekivana rješenja.

Imajte vjere u sebe.

Imajte vjere u život.

Stare i dotrajale strukture se ruše. Ono što nije bilo vidljivo izlazi na površinu. Ta promjena ide i na globalnoj i na osobnoj razini. Doći će do nekih smjena na vodećim pozicijama, vidjet će se ono što je bilo zataškavano i skriveno.

– naviru sjećanja iz prošlosti, ranog djetinjstva koja nam mogu rasvijetliti neke sadašnje izbore i postupke

– dopustimo sebi osjećati, izraziti emociju, biti ranjivi, u protivnom biramo strah i poricanje

– budimo nježni prema sebi i drugima, prihvatimo ono što nam dolazi, tu je s nekim razlogom, ima neku poruku za nas

Toliko često smo usmjereni na druge, na očekivanja koja imamo prema drugima i tako se lako zapletemo u neznanje i nejasnoću. Sada učimo polaziti od sebe.

Pročitaj  JE LI MOĆ PODSVIJESTI NEOGRANIČENA? Još sam u studentskim danima uz pomoć prof....

Pitajte sebe, što mi govori ovaj osjećaj? Što ja trebam sada? Što je najbolje za mene sada?

I idite svojim putem, sve ostalo će se presložiti na način koji je najbolji za vas.

 

Sretno!

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email