Pomrčina Sunca u Blizancima završava jedno poglavlje. Što dalje?


Svijetlo Sunca bit će zaklonjeno. Nešto otpuštamo, okončavamo, stvaramo uvjete za novi početak.

Pomrčina Sunca odvija se 10. lipnja u 11 sati 43 minute, na 19′ Blizanca. U blizini će biti retrogradni Merkur, a Mars na 29′ Raka.

Naše životno putovanje dolazi na raskrižje. Okrećemo se unatrag i pokušavamo shvatiti nedavna iskustva kako bi skinuli terete, pronašli mir s onim što je bilo i odabrali stvaranje bolje budućnosti.

Pomrčina Sunca u Blizancima donosi nove informacije, jedan važan razgovor, susret, kraće putovanje, saznanje koje će nam donijeti jasnoću.

No prije toga prolazimo kroz neizvjesnost, ne možemo znati kako će se priča dalje odvijati. Pristajemo na to da ne znamo, kao da nemamo druge opcije, ali ne odustajemo dok ne vidimo.

Informacije će pronaći put do nas ako ih tražimo.

Nova učenja i znanja omogućuju nam da se bolje postavimo u životnim okolnostima.

Imamo priliku naučiti komunicirati, bolje čuti druge i tako stvoriti bolji ishod.

I ono što je najvažnije, upoznati svoj um, svoje misli, naučiti rukovati s njima u ime najvišeg dobra.

Vraćamo se unatrag, u jednu priču iz prošlosti čiji duhovi se još uvijek provlače kroz našu sadašnjost. Retrogradni Merkur sugerira razgovore kojima se pokušava rasvijetliti ono što je bilo. Tražimo još informacija.

Pročitaj  Mašta je sve, ona je uvertira u život kakav ćemo živjeti

Potrebno je strpljenje, djelovanje koje ima odgovore na pitanja – zašto to hoću? Kako mogu djelovati na način koji je najbolji za mene?

Bezglavo ubacivanje u neke situacije bez jasnoće, dopuštanje nagonima da nas vode u razočarenje. Zato je bitno strpljenje. Ništa neće pobjeći, a ako i nestane, bolje prije nego kasnije. I nestajanje je jasna poruka.

I ne mora se sad sve i odmah. Može se korak po korak, polako. Tako ćemo bolje vidjeti.

Utjecaj Neptuna donosi i neke zamke – iluzija, krivnja, žrtvovanje, zbunjenost, neiskrenost. Zato samo polako i otvorenih očiju. Sve se pokaže prije ili kasnije. Na nama je da vidimo, da budemo spremni vidjeti.

I osvrnite se nakratko unatrag, prisjetite se lipnja i studenog prošle godine, čak i malo dalje, prosinca 2011.. Neke teme iz tih razdoblja dobivaju svoj nastavak, možda i epilog.

Utjecaj pomrčine traje otprilike 6 mjeseci. Do kraja ove godine izgledno je da će se mnogo toga razjasniti.

Pročitaj  Nedjelja – Nametnute želje

Sretno!

Image by Joseph Woodall from Pixabay 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email