Pomrčina Sunca u Raku – koja je tvoja životna misija?


Od sredine svibnja je zaista uzbudljivo na nebu. Venera je krenula retrogradno, u tom su ‘stanju’ bili već Pluton i Saturn, a po putu su im se pridružili Jupiter, odnedavno i Merkur. Ispratili pomrčinu Mjeseca 5.6., a sada nas očekuje pomrčina Sunca u Raku.

Promjene je nemoguće zaustaviti.

‘Zamračit’ će se 21.6., u 8 sati i 42 minute, neposredno nakon ulaska u ljetni solsticiji i slijedom toga razdoblje je energetski prilično nabijeno i potentno.

Posebna je i dubinski bi mogla promijeniti neke dijelove naših života. Odvija se na početnom stupnju Raka u inkonjukciji sa Saturnom i u tome je njezina posebnost.

Početni stupanj znaka, zajedno s posljednjim stupnjem znaka spada u red onih koji nisu najugodniji. Sugerira novi početak, osjećamo dah novog života. trebamo se pokrenuti prema naprijed, a nismo sasvim sigurni u kojem smjeru.

Potom se okrećemo unatrag jer shvaćamo da postoji još neki ‘nered’ koji smo ostavili iza sebe, a koji treba pospremiti kako bismo krenuli dalje.

Pomrčina se odvija u blizini Mjesečevih čvorova. U narednim mjesecima očekuju nas sudbinski događaji. Možda smo ‘dužni karmi’, trebamo raspetljati neke čvorove, nešto podmiriti, nečeg se odreći, nešto okončati. Proglasiti kraj. A sve se događa za naše najviše dobro. Život ne kažnjava, on nas gura prema naprijed.

Ova pomrčina nam postavlja pitanja – tko si ti? Koji je smisao tvog života? Kuda dalje želiš ići? Što te u tome sprečava?

Osjećaš li iskru svoje Duše? Shvaćaš li da si na ovaj svijet došao s misijom?

Krenut ćemo, pa zastati. Jedan korak naprijed, dva unatrag. No valjda tako treba biti da bismo arhivirali prošlost, pogledali je otvorenih očiju, izvukli neke pouke iz onoga što nam se događa.

Pročitaj  Postoji besmrtna meduza I organizam koji može 10 dana preživjeti na -272 stupnja. Što je slično priroda dala čovjeku?

S jedne strane mosta stoje naša autentičnost, sloboda, naše Ja, a s druge ograničenja, strahovi, odgovornosti koji su nam stavili okove na noge.

* preuzmite odgovornost za sebe i svoj život

* recite NE osobama koje vas ugrožavaju

* oslobodite se osjećaja krivnje i moranja

* skinite s ramena terete prošlosti

* preispitajte svoj odnos s autoritetima, roditeljima i starijim osobama

* nemojte ići istim putem, mogli biste opet zalutati

* koje navike i obrasci ponašanja vam urušavaju osjećaj sigurnosti?

* pogledajte u svoju obiteljsku priču i karmu koja dolazi kroz nju

 

Ova pomrčina nosi simboliku maternice u kojoj se razvija novi život.

Uzmite papir i olovku.

Napišite što je to u vama ili vašem životu što biste htjeli iscijeliti, riješiti, maknuti?

Napišite što želite ostvariti u narednom periodu. Neka vaši ciljevi budu realni i u skladu s mogućnostima.

Jako je važno da znate što želite od sebe i od života. Kada imate jasnu namjeru i kada je ona izvan sumnje, život se pobrine da vas odvede na pravi put.

Izgradite svoju volju i učvrstite temelje svog privatnog života. Pronađite za sebe mjesto na kojem se osjećate sigurno i ljude koji u vama bude osjećaj pripadnosti. Budite sebi najbolji roditelj.

Pročitaj  Utorak – U čemu je smisao

 

Eklipsa je povezana s onom 26.12. prošle godine, nakon koje je uslijedio spoj Saturna i Plutona, a nakon svega i korona. Neke nove istine izlaze na površinu. Razmišljajte svojom glavom i ne dajte da vas itko porobi strahom. Ulazimo svi u novi svijet, a da bismo promjene pred nama dočekali stabilno i osviješteno, čistite sebe i svoj život te budite svjesni pojedinac koji brine o vlastitoj dobrobiti, ali i o dobrobiti Zemlje, ljudi i svih živih bića.

Nešto se vraća ili zaključuje.

Pronađite svoje sigurno mjesto i krenite s njega u bolji život.

Budite tragač za smislom.

 

 

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email