Ponedjeljak – Dan za odnose

Ponedjeljak – Dan za odnoseMjesec je danas u najboljem sazviježđu, ovdje se osjeća najbolje a simbolički to znači odličan dan za emocije. Kada kažemo: ljubav je slijepa, to znači: strast je slijepa jer u strasti uzimamo, a ljubav  predstavlja slobodu i ona je izvan uma i racionalnih shvaćanja. To znači da onog koga volimo puštamo da ide svojim putem ukoliko tu ljubav odbija ili nas svojim stavovima želi uvući u sado-mazo odnos u kojem nas partner kažnjava. Naš način života se sastoji od sustavnog potiskivanja  i ono ne može dovesti čovjeka do zrele ljubavi. Promatranje svojeg djelovanja donosi shvaćanje svojeg načina razmišljanja, poticaja koji tjeraju na akcije u svemu tome pronalazimo što nas pokreće u ljubavi a što odbija.

Pročitaj  Pomrčina Mjeseca u Strijelcu – tanka je granica između ljubavi i mržnjeAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email