Ponedjeljak – Ekliptika danas ne daje povoljnosti (12 mjesec prošle godine je bila u Kini)

Ponedjeljak – Ekliptika danas ne daje povoljnosti (12 mjesec prošle godine je bila u Kini)Današnja ekliptika je jako teška, a ona koja će se dogoditi 14.12. će biti i teža. Puni Mjesec pod napadom Rahua i Ketua vječnih neprijatelja govori da odluke ne bi trebalo donositi. Jaka ljutnja i bijes bit će prisutni, kao i nervoza. Nije dobro započeti akcije, tako da ako imate što za obaviti, učinite sljedeći dan. Odmorite, okrenite se manjim radnjama, na poslu ne ulazite u konflikte i ne vodite teške razgovore. U godišnjem horoskopu sam prošle godine najavio da će problemi početi u Kini upravo zbog ove ekliptike. Ove godine je oko Čilea i Argentine. Nešto slabija situacija će biti u tim zemljama tijekom sljedeće godine.
Jupiter ide u planetarni rat, od 13.12. Nakon toga susret Sunca, Mjeseca i Ketua, ponovno ekliptika.  Sve u svemu, podsvjesni obrasci ili samskare bit će vrlo jaki. Meditacija, razgovori o emocijama u kojima pokušavate shvatiti emocije i svoja ponašanja, bio bi dobar put. Najvažniji fokus je uvijek prema onome što dobivamo iz sebe, kako kroz snove, tako i odnose koje ostvarujemo u okolini. Ekliptike i ostale konstelacije izvlače samo ono što je duboko u nesvjesnom, kako u vama, tako i u kolektivu.

Pročitaj  Subota – Venera i odnosiAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email