Ponedjeljak  -Obnova

Ponedjeljak -Obnova

Kada bismo odredili konstelaciju ovog dana onda je to Mjesec u sazviježđu Punarvasu koji je dobar za obnovu. Dakle, jyotish svaki dan daje mogućnosti za određene radove koji su nam otvoreni.

Odličan je dan i za putovanje, za obiteljske odnose, a dobro bi bilo da se kroz post ili neku tehniku poput meditacije očistite. Obnova nas vraća u unutrašnjost.

Dokazano je da recimo malo duži post može izlječiti rak, ali i neke bolesti. Zašto? Osim čišćenja organizma, post nas tjera da smo mislima u sebi, a ne orjentirani prema van. Smisao ovog sazviježđa je da se kroz praksu obnovimo jer kada to činimo rastemo u vrlinama koje posjedujemo.

Pročitaj  Intimnosti kao bit koja je neostvariva za većinu

Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email