Ponedjeljak – Odnos postoji u aktivnosti

Ponedjeljak – Odnos postoji u aktivnostiOvo sazviježđe je u Lavu najduhovnije ili najrazvijenije. Prva dva sazviježđa su kao djeca koja uče i griješe po pitanju moći i zaljubljenosti, a onda dolazi zrelost u kojoj spajamo jedno i drugo, a to je moć ljubavi. Čak i u poslovnom elementu, ovo sazviježđe daje mogućnost u kojem lako možete vidjeti dvije opcije i odabrati jednu. Ne zaboravite, ovo sazviježđe dolazi nakon dječjih bolesti, traži prethodno iskustvo kako bi donosili lake odluke pogotovo u ljubavi gdje s ovim sazviježđem u njegovoj punoj snazi ne možete više voljeti nesretno. Ovakvo voljenje transformira materijalno, ono više nema problema sa materijalnim jer je samo djelovanje i akcija postala ljubav kao smisao.
Narudžba knjiga (cijena knjige je 90kn): nikola@vedski-jyotish.net

Pročitaj  IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC Kada se drevna proročanstva počnu podudarati s današnji...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email