Ponedjeljak – Oslobodite se predrasuda, danas će biti velike

Ponedjeljak – Oslobodite se predrasuda, danas će biti velikeDanašnjim danom vlada sazviježđe Anuradhe koja je središte triju sazviježđa (Vishakha, Anuradha i Jyestha) koje se nalaze u Škorpionu. Anuradha predstavlja četiri zvjezdice, krunu Škorpiona ili glavu Škorpiona i njime vlada Saturn.
Možemo reći da je Anuradha glavno sazviježđe Škorpiona, pa po tome nije teško zaključiti da će ovo sazviježđe davati glavne značajke Škorpiona, a to je borba za vlast, posesivnost, ljubomora, nezasitnost.  Zato se maknite od tog destruktivnog i neupotrebljivog mišljenja. Ono što ljudi općenito govore, prepuno je destrukcije koja se ovim danom pojačava zbog prisustva ovog sazviježđa i Saturna. Pozitivna odlika Saturna je: vjeruj sebi i svojim načelima koje se ne oslanjaju na teorije već na osjećaj pripadnosti dubljoj istini.
 
 
 

Pročitaj  Ponedjeljak – Odnos postoji u aktivnostiAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email