Ponedjeljak – Pazite na emocionalne reakcije

Ponedjeljak – Pazite na emocionalne reakcije Današnjim danom vlada sazviježđe Magha. Ona predstavlja kraljevsko prijestolje, vođu. Njome vlada Ketu. Tko želi odustati od kraljevstva, taj dobiva prosvjetljenje kojim vlada Ketu. Drugim riječima, pravi kralj nema ega. Magha sazviježđe donosi želju za vladavinom u Kali Yugi tako da se slabo osjeća želja za prosvjetljenjem. Dakle, ovo je dan koji daje više naglasak na statusu. Inače, ovo sazviježđe je jako kreativno, daje prirodne glumce i  umjetnike. Dakle, ovo je dan u kojem se traži poštovanje. Psihološkim riječnikom rečeno, radi se o inflaciji ega, zaljubljenost u natprirodnu veličinu koja se prisvaja sebi. Njome vlada velika zvijezda Regulus koja vlada ovim djelom neba i simbolički predstavlja kraljestvo i vladanje.
Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

Pročitaj  Harvardski profesor i uvjereni ateist svjedočio o susretu s Djevicom Marijom: Rekla mi je: 'Ništa ne razumiješ' | Bitno.netAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email