Ponedjeljak – Strast i umjetnost

Ponedjeljak – Strast i umjetnostDanas je Mjesec nasuprot Marsu pa može izazvati jače emocionalne reakcije. Inače, ovo je dan kojim vlada strast i umjetnost. Strast i umjetnost su povezani. Najfiniji oblik strasti je umjetnost koja nije samo povezana sa slikarstvom, glazbom, već i sa umjetnosti voljenja. Svaka strast, ukoliko teži biti potpuna, traži predanost, a ako je nemat, onda ste poklonik sirove strasti i često vam se u životu događa frustracija i loše zadovoljstvo jer se prepuštate narcisoidnoj strasti u kojoj ne želite biti odgovorni, ne samo za svoje postupke već ne želite donijeti odluku u pogledu ljubavi. Ona traži od partnera razumijenu osjećaja ali onih osjećaja koji dolaze iz vas ne iz vaše društvene persone.

Pročitaj  Nismo bolji ako nas hvale niti smo lošiji ako nas unizuju. Onakvi smo kakvi jesmoAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email