Ponovio se tranzit s početka prošle godine

Ponovio se tranzit s početka prošle godineKada je početkom prošle godine započela pandemija bili su zajedno Saturn, Jupiter, Mars i Rahu u Blizancima koji vladaju plućima, a Rahu širenjem. Sada je opet ista situacija, ali na drugačiji način, Saturn i Jupiter u konjukciji aspekt Marsa na njih, a Retrogradnost Rahua djeluje ponovno na Blizance. Dakle, bez obzira na cjepivo broj umrlih je velik u svijetu, što znači da se ne mogu pobjediti konstelacije ili  kolektivni nesvjesni problem koji je neosvješten za čovječanstvo. S druge strane, jyotish kaže kada netko mora umrijeti, ne možete se zaštiti i zato stvari treba gledati iz drugačije percepcije, tražeći psihološki uzrok problema.
Merkur je par dana u sandiju pa su bili problemi u komunikaciji, ali jako brzo će izaći iz te kombinacije već ovih dana pa se to neće jače osjetiti. Sutra izbjegavajte važnije  odluke.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut

Pročitaj  Pomrčina Sunca u Strijelcu – fokusirano stvaram bolju budućnostAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email