Povezani sa prirodom

Povezani sa prirodom

Jeste li ikada razmišljali o svojoj povezanosti sa prirodom? Možda ste osjetili potrebu da se bolje i svjesnije povežete sa prirodom, ali niste sigurni kako to učiniti. U današnjoj epizodi Reiki Dojo podcasta, istražit ćemo važnost povezivanja s prirodom i naučiti kako upotrijebiti reiki tehniku za postizanje simbioze sa prirodom.

Moje ime je Danijel Salijević i već 485 epizoda služim vam kao domaćin Reiki Dojo podcasta. Ako želite saznati više o reikiju, možete pronaći sadržaj na mom YouTube kanaluSpotify podcast kanalu ili na našoj web stranici. Tamo možete pronaći više informacija o reikiju i saznati kako možete naučiti reiki na mojim radionicama i tečajevima, bilo uživo ili na daljinu.

Danas ćemo razgovarati o povezivanju s prirodom i o našem povratku u nju. Kroz našu energetsku praksu, možemo postati svjesniji povezanosti između čovjeka i prirode te tako stvoriti pozitivne promjene u našim životima, ali i značajne promjene na globalnoj razini. Bitno je ne samo biti svjesni, nego i djelovati. Ako svaka osoba poduzme korak prema povezanosti s prirodom, o svjesnosti značaja prirode u našem životu, možemo zajedno zaštititi našu planetu od sigurnog uništenja. Povezani sa prirodom svakako ostvarujemo još veći svoj životni potencijal.

Kada se povežemo s prirodom, možemo osjetiti njezinu snagu i ljepotu. Svakodnevno izdvojite vrijeme za šetnju u prirodi, rad u vrtu ili jednostavno sjedite na svježem zraku. Primijetite život oko sebe. Zvukove ptica, zvuk vode, miris cvijeća. Duboko udahnite svježi zrak i osjetite kako vas priroda osnažuje i puni pozitivnom energijom.

Pročitaj  35: 35- DanCast - Tjedan Sa Danijelom

Jedan od načina da se povežemo s prirodom je kroz hranu koju jedemo. Birajte organske i lokalno uzgojene namirnice. Ako je moguće, uzgajajte vlastito povrće i voće. Budite svjesni hrane koju konzumirate i zahvalni za nju. Osjetite je svim svojim čulima. Rastom i djelovanjem u prisutnosti i zahvalnosti, otvaramo se za primanje i manifestacije željenog, a priroda svojim ljepotama i poklonima itekako pomaže u tome.

Uz to, možete koristiti reiki tehniku za povezivanje sa prirodom. Reiki je energetska tehnika koja se može koristiti za iscjeljenje tijela i uma, ali i za povezivanje s prirodom. Reiki i priroda su oduvijek u posebno snažnoj simbiozi – od samog nastanka reikia u današnjem obliku na planini Kurama u okolici Kyota. Uz reiki, možete vizualizirati kako se energetske linije iz vašeg tijela povezuju s prirodnim elementima, kao što su drveće, voda ili zemlja. Možete koristiti reiki tretmane na sebi i prirodi kako biste uspostavili skladniju energiju.

Uz pomoć reiki tečajeva i radionica, možete naučiti kako upotrijebiti reiki tehniku za povezivanje sa prirodom. Reiki pruža alate za ravnotežu i pomirenje vlastite energije s energijom prirode. To će vam prvo donjeti mir. Slijedi zadovoljstvo, ispunjenost, radost.

Da rezimiramo, povezivanje sa prirodom važno je za naše blagostanje. Kroz provedbu jednostavnih aktivnosti kao što su šetnje u prirodi, rad u vrtu i osvještavanje hrane koju jedemo, možemo ojačati povezanost s prirodom. Dodatno, upotrebom reiki tehnike, možemo dublje uroniti u tu povezanost i uspostaviti ravnotežu energija. Naravno, neizostavni rad reiki praktičara su i tretmani za iscjeljenje planete – ovo su duboko emotivni i senzibilni tretmani i reiki praksa.

Pročitaj  Kako pronaći mir - Ep260

Povežimo se s prirodom i zajedno izgradimo bolju budućnost za našu planetu. Podijelite ovu emisiju Reiki Dojo podcasta sa svojim prijateljima i obitelji kako bismo proširili svijest o povezivanju s prirodom. #reiki #reikidojo 🌿🌸🌊

Naučiti ćete

1. Povezivanje sa prirodom je važno za našu dobrobit i budućnost planete.

Cijeli članak

👉 Cijeli članak

Priključite se Online Reeiki Dojo zajednici

Ako osjetite poziv, uzvratite srcem kroz donaciju

#reikidojo #reiki #danijelsalijevic #podcast

​Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email