Povratak Jupitera u Strijelca donosi nemire

Povratak Jupitera u Strijelca donosi nemirePovratak Jupitera u Strijelca donosi želju za slobodom, pa mjere koje govore o postroženim mjerama neće biti dobro primljene. S druge strane, pošto je Jupiter ponovno ekspazivan i pokreće Rahua jača djelovanje jače gripe kako ju je danas definirao službeno prihvaćeni epidomolog G. Lauc.
Živimo zaista u kompleksnom vremenu i stvari se ne stišavaju, a Jupiter će do kraja godine pokazati svoju snagu. Ipak, ovdje je Jupiter najjači, a s Ketuom stvara promjene svijesti. Ipak, svjesnost se ne poklanja konstelacijama već radom s nepoznatim dijelovima sebe, a vanjski događaji su odraz samoga čovjeka. Ako se čovjek osjeća zarobljeno izvana, to je njegovo unutarnje stanje. Kada bismo naučili ovo psihološku činjenicu, bilo bi nam lakše sagledati i shvatiti prirodu vanjskih događaja.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut

Pročitaj  Projekcija ljubavi kroz AnimuAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email