POZIV PROBUĐENIMA ZA NEUTRALIZIRANJE DJELOVANJA TAMNE STRANE TOKOM SOLSTICIJA T…

POZIV PROBUĐENIMA ZA NEUTRALIZIRANJE DJELOVANJA TAMNE STRANE TOKOM SOLSTICIJA

Tamna strana će pokušati izvesti magijske rituale tokom 20., 21. i 22. juna 2020.godine kako bi ponovno preuzela Zemlju. Zato se od vas traži da tokom ova tri dana držite svoju vibraciju na visokom nivou, tako što ćete iz sebe emanirati radost, mir i ljubav. Ovo je sažetak poruke Petre McGuire (Magenta Pixie), koja već 20 godina kanalizira poruke tzv. Bjelokrilatog kolektiva svjesnosti Devetorice.
Originalni poziv možete odgledati na youtube kanalu na ovom linku: https://www.youtube.com/watch…

Ovu poruku od Petre ne bih spominjala da i sama nisam osjetila ono što bi u Ratovima zvijezda opisali kao "disturbance in the Force" ili – "poremećaj u Sili." Naime, još od početka ove godine, Tamna strana (u koju spada ljudski dio Kabala, zatim različiti energetski entiteti te reptili i sile koje stoje iza reptila) pokušavala je više puta izvesti složene magijsko-energetske rituale kako bi prevagnula Tama nad Svjetlom. Vrijeme solsticija nije period u kome samo Svijetla strana, da je tako nazovemo, izvodi rituale nego i Tamna strana to isto čini. Pošto će biti i pomračenje Sunca, 21. 06. , to je "idealna podloga" za Tamne da obave "svoj dio posla". Na nama je da i mi obavimo svoj zadatak.

Zato se obraćam svima vama koji ste Svjesni, Probuđeni da već od danas, 19. juna krenete sa umirivanjem i svjesnim pobuđivanjem stanja Mira, Umirenosti, Budnosti i Svjesnosti. Najbolja i najjača odbrana od pokušaja Tame je da emanirate iz sebe sledeće osjećaje/emocije: Radost, Veselje, Ljubav, Saosjećanje i Mir.

Još jedan izvod iz poruke Petre McGuire:
– "Počinje tzv. parapsihološka bitka i duhovni rat za Konačni slom tamnih u nastojanju da ovladaju kontroliranjem Svjesnosti i vremenskim linijama na Zemlji. Iako je Svjetlo već pobijedilo, na višim nivoima, vi se pozivate da privučete ovakav uzorak pra-materije u svoju fizičku stvarnost i stvorite ono što je u višim slojevima već kreirano. Naime, pra-materija ostaje samo to što jeste dok mi to ne dovučemo u fizičku stvarnost."

Pročitaj  SIJEČENJE ENERGETSKIH VEZA Iako ne znam ime autora teksta, vrijedan je objavlji...

Tamni su planirali da to odrade tokom naredna tri dana i mi im to nećemo dozvoliti! Od presudne je važnosti da vizualizirate kao da je Svjetlo na Zemlji već pobijedilo. Na taj način ostvarujemo princip "kako gore, tako dole".

Šta konkretno uraditi? Osim onog što sam već spomenula, kad se tiče postavljanja seta emocija i njihovog svjesnog "proizvođenja", dakle Mira, Samilosti, Ljubavi i Zajedništva, odradite svako za sebe tokom ova tri dana, ujutro i uveče meditaciju i tražite od vodiča da vam pomognu da iz sebe zračite samo ta pomenuta osjećanja. Istodobno, vizualizirajte kako je Svjetlo obujmilo cijelu Zemlju, kako munjevito prolazi kroz gradove, sela, sve nastambe gdje žive ljudi, kroz prirodu i tako po cijeloj planeti. Osjetite kako i drugi, slični vama, rade to isto upravo u tom trenutku širom svijeta.

Dragi Probuđeni, ova se bitka ne dobija izvana, već iznutra. Vaše emocije i vibracija koju zračite je od PRESUDNE VAŽNOSTI. TO je način na koji se najefikasnije borite protiv Tame. Nikakvi rituali u tome ne pomažu toliko koliko vaše lično Svjetlo i Mudrost koju ste dosada stekli. Zato, pazite šta osjećate i mislite,dakle, ŠTA ZRAČITE IZ SEBE. Znate već da to vrijedi za svaki dan, a ne samo za ova predstojeća tri dana. No, sada postanite posebno pažljivi i budni.

Rijetko upućujem pozive ovakve vrste, ali ovo sada je izuzetno bitno. Molim vas sve da mi se pridružite u ovakvoj namjeri i odradite ono zbog čega ste i došli na Zemlju.

Pročitaj  SRODNE DUŠE – TKO SU ONE NAMA? Tematika srodnih duša zanimljiva je velikom broj...

Ovo je poziv tebi, draga dušo, odazovi se i prostri svoje Svjetlo na sve strane globusa. Podsjećam vas još jednom – mi smo oni koje smo čekali da dođu i da nas spasu!

Sretno nam svima!

P.S. Molim vas da vaša zapažanja i ono što budete činili tokom ova tri dana, po mogućnosti napišete u komentar ovog teksta. Hvala unaprijed!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email