PRIRODA MOŽE KUPITI VRIJEME BOLESNIKU Živimo u vremenima kada i sami liječnici …

PRIRODA MOŽE KUPITI VRIJEME BOLESNIKU

Živimo u vremenima kada i sami liječnici smatraju 12 najtežih oboljenja neizlječivima i postupno se prelazi na taktiku "pretvaranja karcinoma u kroničnu bolest", "produljenje vijeka preživljavanja i poboljšanje kvalitete življenja" i "smanjenje tegoba". U praksi sam nedvojbeno potvrdio prirodni pristup nekim oboljenjima koji doista kupuje vrijeme bolesniku. Primjerice, nedavno sam se sreo sa slučajem pacijenta koji je operirao karcinom prostate prije tri godine. Tumor je probio kapsulu i vrijednost PSA (mogući indikator maligniteta) nikada nije pala na nulu. Svakih je nekoliko mjeseci rasla, dok nije dosegla vrijednost od 0,12, kada su liječnici predložili "PET scan i eventualno zračenje ako bi vrijednost došla do 1,2). Primjenio sam tijekom šest mjeseci CD subliminal, himalajski korijen izložen supermagnetu (za jačanje imuniteta) i dijetu koja se provodila 21 dan, ciljana, sa visokom količinom povrća i voća bogatih likopenom, indol-3-karbinolom i sulforafanima, dakle spojevima koji su in vitro pokazali snažno djelovanje protiv stanica tog tipa karcinoma. Efekt je bio više nego dobar. Ne samo da se vrijednost PSA nije nastavila penjati, već je pala na 0,1 i odustalo se i od PET scana i bilo kakve intervencije! Sličan sustav je često učinkovit i kod raka dojke, više kada se ne radi o invazivnom duktalnom karcinomu. No, tu treba obaviti specifični oblik čišćenja jetre kako bi se deblokirala produkcija pankreatina, preporučiti spomenute metode jačanja imuniteta i naizmjenično koristiti prilagođenu terapiju lanenim uljem, Brandt terapiju s crnim grožđem (bogata resveratrolom koji se zakačen na molekulu glukoze "ušulja" u stanicu tumora i "detonira" je iznutra) i ponekad primjeniti specifične tehnike disanja. Time sam zabilježio produljenje života pacijentice oboljele od karcinoma dojke s metastazama za čak 14 godina, u drugom je slučaju to bilo šest godina a dosta ih i sada uz medicinsku terapiju primjenjuje ovu komplementarnu. S dobrim pokazateljima što se tumor markera tiče. I dakako, u određenom postotku koji nije dakako visok (čuvajte se skupih, "čudesnih" tretmana čija je "efikasnost" 90% jer se radi o čistoj prevari!) moguća su potpuna povlačenja bolesti, što sam sreo u praksi i kod raka pluća, recidivirajućeg papiloma, multiple skleroze, Crohnove bolesti i nekih drugih teških oboljenja. Prevencija je, ako je moguća (nemojmo zaboraviti onu Freudovu da je "anatomija sudbina" ili današnjim rječnikom rečeno "genetsku predispoziciju") najbolja kada se odvija u svijesti a još bolje u podsvijesti pojedinca, bilo to uz pomoć CD subliminala, specifičnih sugestija u opuštenom "alfa" stanju, Schussslerovih soli i Bachovih kapi koje djeluju na "suptilno tijelo" kao i, obavezno, prirodnim imunomodulatorima ("gase" prejaku imunoreakciju kod autoimunih bolesti poput psorijaze, raznih alergija, lupusa i drugih te jačaju imunitet kada je oslabljen kod malignih bolesti, upala, infekcija…).

Pročitaj  Drago Plečko i Stjepan Božić u Jedan na Jedan

Kontroverzni Ian Gowler koji je uz pomoć sugestija dr Ainsliea Mearesa ozdravio od teškog oblika sarkoma. Iako je prestižni "Lancet" objavio ovaj slučaj nije posve jasno da li se radilo o psihoterapijskom, sugestivnom ili subliminalnom efektu. Većina se autora slaže da je uz djelovanje na psihu poželjno primjeniti metode koje se bave "energetskim" i fizičkim aspektom problema.




Vir, Autor: Drago Plečko

Stranica govori o uglavnom nepoznatim istinama ovog svijeta kroz moje osobne spoznaje a koje mogu presuditi budućnost mnogih od nas.
No Tab Selected
Pročitaj  Impulse iz prirode ne možemo zarobiti, moramo im dopustiti da nam pomognu pronaćI izlaze iz teških životnih situacija
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email