PROMJENA MREŽA Zanimljivo poređenje: U trenutku kada se sa planete Zemlje i n…

PROMJENA MREŽA
Zanimljivo poređenje:
U trenutku kada se sa planete Zemlje i njenog okruženja deinstaliraju mreže Tamnih i postavljaju nove, svjetlosne, slična stvar se događa i kod nas. Prelazimo sa jednih na druge "mreže", prebacujemo se na druga virtuelna mjesta jer stara se također ubrzano raspadaju.
Toliko puta smo govorili svi skupa o promjenama koje će se događati, a neki su sad počeli kukati što se moraju prebacivati na druge virtualne mreže. Je li stvarno toliki problem instalirati drugu aplikaciju, ući na drugo virtuelno mjesto? Za one manje informatički pismene, uvijek postoji neka pomažuća ruka koja će to obaviti za njih. Dakle, ako vam baš ne idu ove stvari, zatražite pomoć i dobit ćete je sigurno.
Mnogi su mislili da će se promjena događati samo oko njih, a ne i u njima. Dakle, moramo biti spremni da mijenjamo mnoštvo stvari u našem životu. Zamjena aplikacija spada među najmanje od tih promjena.
Mijenjajmo se na vrijeme i idimo u skladu sa tekućim zbivanjima. Promjena ne čeka nikoga. Ona je tu i dešava se…Promjena na svim nivoima i u svim segmentima življenja.
Toliko puta smo već ponovili: VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO. Stari svijet odlazi u prošlost, novi se upravo rađa. Prisustvujete najvećem show-u na Zemlji od njenog postanka. Budite sretni!
Lijep dan vam želim!

Pročitaj  SHAUMBRA SIMPTOMI - DRUGI NASTAVAK USAMLJENOST I ČEŽNJA ZA DOMOM Evo i trećeg...
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  ŠTA SVE POSTIŽEMO ENERGETSKIM TRETMANIMA... Kako sam i obećala, nastavljam odgo...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email