Pun Mjesec u Djevici – nova rješenja za stare probleme


U subotu, 27. veljače u 9 sati i 17 minuta dogodit će se pun Mjesec u Djevici, jedan od onih u godini kada više no ikad imamo potrebu stvari dovesti u red, očistiti, organizirati, isplanirati.

Nasuprot tog analitičnog Mjeseca koji se nerado prepušta emocijama, stoji Sunce u Ribama u čijem se centru nalazi srce puno romantičnih osjećaja koje želi nekome dati. Prisutnost tog antagonizma između razuma i osjećaja, između praktičnog i maštovitog, sanjarskog, može nas dovesti u neke dileme. No ovaj put to mogu biti ‘slatke’ nedoumice.

Iza sebe polako ostavljamo astrološki napornu veljaču i sada je vrijeme da usmjerimo pozornost na sve ono što bi trebalo srediti, staviti na svoje mjesto kako bismo dobili jasniju sliku onoga što želimo u budućnosti. Pritom je bitno ujediniti um i srce. Pomiriti ta dva aspekta sebe i dopustiti si iskreno pogledati u sve ono što se odvija unutar nas.

Posvetite se svom zdravlju i izgledu. Odustanite od loših navika. Počnite vježbati, promijenite prehranu.

Odlučite da ćete bolje organizirati svoju radnu svakodnevicu kako bi vam ostalo više vremena za odmor. Naučite kvalitetnij upravljati svojim vremenom.

Pročitaj  Subota – Nakon novog početka, dolazi istraživanje ali i pretjerivanje

Razmislite i o tome koliko snažno kontrolirate tijek događaja i da li na taj način možda propuštate ono što je dobro za vas. Možda Svemir ima sretnije rješenje za vas, a vi ga ne vidite. Kontrola i perfekcionizam umanjuju stvaralačku energiju. Pronađite ravnotežu.

Zdravstveno pripazite na probavu, stopala, vene, želudac.

Ovo je vrijeme, sve do idućeg punog Mjeseca u ožujku unutar kojeg možemo bolje shvatiti nedavna iskustva, odmoriti se, resetirati i s više mira odlučiti što dalje.

Uran koji pozitivno podržava ovu priču bit će od pomoći da pomaknemo neke stvari prema naprijed, usmjerimo se prema budućnosti i prihvatimo sve ono neočekivano što nam dolazi u život.

U razdoblju smo novih prilika koje mogu biti oslobađajuće, kako u poslovnom, tako i u ljubavnom životu. Vladar ovog Mjeseca je Merkur koji blizak Jupiteru – nova poslovna prilika, susret i razgovor koji nas vodi u neku novu priču.

I uđite u ožujak s više povjerenja u sebe, u ideju da život radi za vaš boljitak. Imajte povjerenja da je baš sve onako kako treba biti i otpustite kontrolu. Dopustite si biti u stanju privremene neizvjesnosti dok se okolnosti ne preslože. Tada ćete dobiti pozivnicu za novi početak!

Pročitaj  Savršena zaštita od utjecaja iz okoliša - um I vorteks?

Photo by Ganapathy Kumar on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email