Pun Mjesec u Škorpionu – iz rane se rađa snaga


Misteriozan, dubok, strastven, pun potencijala za korjenitu transformaciju nestabilnih ili bolnih okolnosti u našem životu. Riječ je o punom Mjesecu koji će se dogoditi 27. travnja u 4 sata i 30 minuta, na 7′ stupnju Škorpiona.

S njim poniremo u dubine, istražujemo, igramo na sve ili ništa. Postaje nam jasnije što trebamo otpustiti i pustiti iz našeg života, koja uvjerenja promijeniti jer nas koče u ostvarenju i dobivanju onoga što želimo.

Kraj. Nešto treba umrijeti, nešto suvišno, otegotno, nešto što je već davno ispunilo svrhu, a mi se još uvijek držimo za to, nadamo, a ništa se ne pomiče s mjesta.

Događaji nas vode do ruba, možda bacaju i ponor, ulazimo ispod površine kako bismo vidjeli, suočili se, odlučili. Počinjemo vjerovati da možemo, budimo unutarnju snagu, shvaćamo da smo moćniji nego što mislimo. Svaki put dosad smo preživjeli, uspjeli, prevazišli sve ono za što smo mislili da je veće od nas, a nije. Nitko nije moćniji od nas.

Spoznaj, shvati, suoči se, promijeni. Idi dalje jer tu gdje si zapeo nema više ništa za tebe.

Učini nešto drukčije nego dosad. Usudi se.

Sunce u Biku ima snažan somatski predznak, sve što će nam se u narednim tjednima događati proživljavat ćemo kroz tijelo. Ono je spremnik svih naših osjećaja, misli. Ono će nam pokazati…

Pročitaj  Mlađak u Raku – kidanje nezdravih spona

Ovaj Uštap je pod utjecajem Urana, nešto je neočekivano, naglo. Ne trpimo jer ne možemo. Trebamo oslobođenje. Stišće i Saturn. Temelji podrhtavaju. Prošlost dolazi na preispitivanje. Stare strukture se mogu srušiti. 

Merkur i Venera u Biku potiču na ozbiljnije razgovore u odnosima. Potrebno je pronaći nova rješenja za stare probleme.

U ljubavnim odnosima važne teme su kvaliteta seksualnog života, raspolaganje s novcem, povjerenje, stabilnost.

Nova avantura koja donosi jaku fizičku privlačnost, donosi i vrlo intenzivne lekcije. Ako se nađete u takvoj situaciji, pokušajte iz nje izvući nešto za sebe.

Opsesivno i kompulzivno ponašanje vidljivo donosi gubitke.

Pitanje novca i općenito osjećaja sigurnosti koji su povezani s našim osjećajem vrijednosti sada dolaze na reviziju.

Preispitajte prijateljske odnose. Mijenja li se nešto na tom području?

I krenite na intenzivno putovanja s puno povjerenja u sebe. Život ne kažnjava. On podučava. Sva iskustva koja su pred nama uče nas kako biti zadovoljniji sobom, kako rasti i s više lakoće dobiti ono što želimo.

Sretno!

Photo by cottonbro from Pexels

Pročitaj  Arhetip sanjara ili vizionara

Objava Pun Mjesec u Škorpionu – iz rane se rađa snaga pojavila se prvi puta na Julijana Oremović.Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email