Reiki na daljinu

Reiki na daljinu

Izabrali ste mogućnost učenja reikija na daljinu, te vas sad zanima kako će to uoće izgledati te kako se najbolje pripremiti? Onda je ova emisija za vas

U ovoj epizodi istražujemo kako učenje reiki na daljinu može biti izvedivo i korisno. Naše prvo pitanje je – može li se učiti učinkovito na daljinu?

Da, s odgovarajućom predanošću i uvjetima, učenje je moguće❗

Praćenje dosljednog rasporeda, odabir pravog učitelja i prilagođavanje svog načina učenja sve su ključni čimbenici za uspeh👩‍🎓.

Ipak, učenje na daljinu ima svoje prednosti i izazove. Velika prednost je fleksibilnost – ne morate putovati, možete učiti iz svog doma, organizirati program učenja da odgovara vašem ritmu i izbjeći stres sa putovanja.

Ipak, nedostaje doživljaj energije učitelja uživo – nešto što samo može biti doživljeno kroz fizičku interakciju susreta uživo. ✨

Bitno pitanje, posebno u učenju reiki tehnike, je izbor učitelja. Veliki izazov kod online učenja je što neki ljudi nikada uživo ne vide svog učitelja. Važno je pažljivo odabrati učitelja, procijeniti njegovu energiju i način rada te vidjeti odgovara li vam isti. 👁️‍🗨️

Pročitaj  Kad čekaš na svoj reiki tečaj

Dakle, ukoliko ste prepoznali potencijalni problem u učenjima na daljinu – vrlo vjerojanto postoji rješenje!💡 Bez obzira radite li online ili uživo, ključ je u kontinuiranoj praksi, redovitom prakticiranju i vježbi, koje su ključne za uspjeh i napredovanje u reikiu. 🔑

Ne zaboravite i na važnost vaše tehnološke prisutnosti jer je na nekim uređajima izuzetno teško i izazovno učiti. No i to je rješivom ulaganjem u svoju opremu sa kojom ćete učiti, jer ukoliko vam je plan učiti na daljinu, tada vam je ovo neophodna stavka. Izbjegavajte učiti kroz mobitele te razmišljajte na dugoročniju komociju u uređajima koji uz sebe vežu veči ekran.

U svakom slučaju, učenje na dalčjinu traži trud, prasku, ali donosi i lakoću primanja znanja i uputa gdje god da se vaš odabrani učitelj nalazi.

Podijelite ovu epizodu sa svojim prijateljima i obitelji ako mislite da bi od nje mogli imati korist. I zapamtite – uživanje u reiki je putovanje, a ne odredište!

Pročitaj  Iscijelite ruke za bolje financije - ep350

Cijela epizoda

​Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email