Retrogradnost Saturna i kriza

Retrogradnost Saturna i krizaKako sam već najavio nekoliko puta, Retrogradni Saturn koji je krenuo na Ketua produbit će nadolazeću krizu. Ovaj tranzit će trajati do kraja rujna, pa će stvarati probleme u ekonomiji, a mnogima će donijeti i osobne probleme. Ovnovi će imati problem s putovanjima, obrazovanjem i očevima. Bikovima nije dobro vrijeme za naslijeđene nekretnine i reproduktivne organe, Blizanci će imati problem u odnosima, Rakovi s odnosom i svakodnevnim poslom, Lavovi s djecom, Djevice s obiteljskim odnosima, Vage s komunikacijom i prijevozom, Škorpioni s odnosom u obitelji, Strijelci će se  transformirati na osobnom planu, Jarčevi će imati probleme koji će ih izolirati, Vodenjaci će imati problem s prijateljima i zaradom, Ribe će imati problem s poslom. Ipak, sretna okolnost je što će Retrogradni Jupiter ublažiti djelovanje Saturna, pa će i kriza biti nešto blaža. Ako bismo gledali s dublje  razine, momentalno je aktualizirana karma naših predaka na kolektivnoj razini. U medicini to zovemo naslijeđene bolesti, odnosno ovaj mehanizam je priznat da postoji, ali naravno ne u rečenom obliku. Izazovna razdoblja često teško prihvaćamo, ali na dubljoj razini čovjek razvija sposobnost nadilaženja problema. Što se tiče virusa, Rahu ili Sjena krajem rujna više neće biti na plućima ili u Blizancima, što bi realno trebalo ublažiti virus, ali ako se gleda pomrčina koja je bila prošle godine u Kini, ona nam govori o prikrivenim stvarima vezano za virus. Naime, još uvijek nemamo znanstvene dokaze o njegovoj prirodnosti ili je to laboratorijski virus. Također, što su neki virolozi potvrdili da ako se virus nastavi na jesen, da se ne radi o prirodnom virusu. Zbog Rahua je sve zamračenoj po tom pitanju tako da ćemo imati stotine teorija o ovoj situaciji.
Mnogi su uplašeni, ali svaka kriza čovječanstvo čini svjesnijim i otpornijim. Svaka kriza je prilika, ekonomija je to potvrdila samo ljudi moraju prihvatiti ovaj izazovni tranzit.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut

Pročitaj  Ponedjeljak – Ideje nas mogu promijenitiAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email