S ČIME JE POVEZAN STRAH OD NEIZVJESNOSTI? - Mirjana Petković

S ČIME JE POVEZAN STRAH OD NEIZVJESNOSTI? – Mirjana Petković


Naši životi postaju u mnogoćemu drugačiji, sve kompleksniji i zatrpaniji, privatnim i poslovnim rasporedom i obavezama. K svemu tome još smo dodatno opterećeni raznim strahovima, a jedan od najčešćih je, trenutno, strah od neizvjesnosti. Kako se sve više ljudi suočava s ovim strahom, tu se više ne radi o tome na koji način smo nešto napravili i stvorili u životu kao i svemu što nam je za to bilo potrebno, već o sposobnosti nošenja s neizvjesnošću koja puno govori o svakome od nas.

Ono što je sigurno i poznato, i s čime se svakodnevno susrećemo. Kao, primjerice, da mjesto u kojem živimo neće nestati preko noći, kao niti zgrade koje se nalaze oko nas, ulice grada kojima prolazimo svakog dana. Kao i smisao za humor najboljeg prijatelja ili dnevnik koji je svake večeri u isto vrijeme na nekom od televizijskih programa. No, zbog nedostatka informacija, nerazumijevanja i iskustava često se susrećemo i s nesigurnošću, neznanjem i neizvjesnošću.

Pročitaj  Nikada ne čekaj na "pravi" trenutakVir

Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut. Kroz radionice i individualni rad primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email