S ČIME JE POVEZAN STRAH OD NEIZVJESNOSTI? - Mirjana Petković

S ČIME JE POVEZAN STRAH OD NEIZVJESNOSTI? – Mirjana Petković


Naši životi postaju u mnogoćemu drugačiji, sve kompleksniji i zatrpaniji, privatnim i poslovnim rasporedom i obavezama. K svemu tome još smo dodatno opterećeni raznim strahovima, a jedan od najčešćih je, trenutno, strah od neizvjesnosti. Kako se sve više ljudi suočava s ovim strahom, tu se više ne radi o tome na koji način smo nešto napravili i stvorili u životu kao i svemu što nam je za to bilo potrebno, već o sposobnosti nošenja s neizvjesnošću koja puno govori o svakome od nas.

Ono što je sigurno i poznato, i s čime se svakodnevno susrećemo. Kao, primjerice, da mjesto u kojem živimo neće nestati preko noći, kao niti zgrade koje se nalaze oko nas, ulice grada kojima prolazimo svakog dana. Kao i smisao za humor najboljeg prijatelja ili dnevnik koji je svake večeri u isto vrijeme na nekom od televizijskih programa. No, zbog nedostatka informacija, nerazumijevanja i iskustava često se susrećemo i s nesigurnošću, neznanjem i neizvjesnošću.

Pročitaj  Umjesto fokusiranja na cilj, sjetite se učiniti OVO!Vir

Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut. Kroz radionice i individualni rad primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email