Sanja Radović: Ashtanga kao meditacija

Sanja Radović: Ashtanga kao meditacija

Ovo je predavanje uvod u meditacijski put Ashtanga Vinyasa joge i govori o načinima na koje naizgled tjelesnu praksu Ashtanga joge pretvoriti u meditacijski put.

Predavanje je održano u sklopu petodnevnog “Ashtanga intenziva OM joge” i priprema je za naprednu obuku praktičara i učitelja joge (TT500) poligona za obuku učitelja joge YogaPRO, pa je prilagođeno praktičarima koji su već dublje zašli u praksu Ashtanga joge.

Na ovom Ashtanga intenzivu OM joge smo proučavali različite puteve i krakove joge, različite vrste meditacija, Patanjalijeve Joga Sutre, budističke i šamanske metode, pa se povremeno tijekom predavanja spominju neke od tih praksi (koje u ovom predavanju nisu objašnjene, jer smo ih radili ili o njima govorili tijekom povlačenja). U ovom se predavanju, između ostaloga, spominje predavanje o “Sutri srca” Srđana Roje, koje možete u cijelosti pogledati na ovom linku:

Pročitaj  Sadhguru 2018 Pregled godine

Nadamo se da će ovo predavanje biti korisno svim praktičarima Ashtanga joge, a ukoliko imate pitanja – pronađite nas u studiju OM joge!

Namaste!

www.om.com.hr
yogapro.om.com.hr
sanja@om.com.hr

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email