Saturn u Vodenjaku i dalje će donositi bolne promjene

Saturn u Vodenjaku i dalje će donositi bolne promjene


Saturn u Vodenjaku zajedno s Ketuom i Marsom do 16.5.2022. mogu raditi probleme pogotovo na ratnim područjima, a pošto Saturn i Mars vladaju svime što je ispod zemlje također i energentima.  Saturn se u hinduističkim svetim spisima zove bogom pravde,  darivateljem karme i donosi plodove na temelju njegovih djela.
Čim Saturn uđe u Vodenjaka, neki ljudi će dobiti slobodu, a nekima će je oduzeti. Saturn vlada plemenom, društvima, postavlja u prvi problem dubinsko iskorjenjivanje svih površnosti u društvenom sloju i početak rasta društva kada se razruše stare garniture pa nas očekuje razgradnja društvenih uvjerenja koja su jako narušena posljednjih godina.  Kao fiksni zračni znak, njegova je svrha snažno obaviti posao kroz mentalnu energiju. Misli i ideje su veliki dio odnosa ovog znaka prema svijetu. Saturn u Vodenjaku donosi posao koji ide prema manifestiranju kreativne ideje. Saturn nas tjera da svoje potrebe promatramo kroz cijelu zajednicu, raditi stvari koje će poboljšati zajednicu.
Saturn se u Jarcu vraća u kolovozu kako bi završio ono što je počelo 2020. godine. Vraća nam stare probleme s kojima smo se bavili zadnje dvije godine. Trebalo bi do 27.1.2023. godine, kada se ponovno vraća u Vodenjaka, napustiti stare navike koje su nas dovele do ove situacije.
Do prosinca ćemo morati proći jednu manju transformaciju kao čovječanstvo kada bi se polako svijet pokrenuo u novom pravcu. Ovo je reset društva kojeg moramo proći.
Pitanje energenata nas uništava od početka industrijske revolucije. Saturn i Jupiter su zajedno ušli u 2020. godine u zemljani znak i zato ćemo se vraćati Zemlji i njenim prirodnim principima, kao i novim načinima grijanja i trošenja energije. Saturn u Vodenjaku nam naglašava važnost znanosti i izuma koji će se dogoditi, ali pitanje je hoće li biti objavljeni.  Ne zaboravimo, 1666.godine kada je u Engleskoj bila velika kuga koja je ubila četvrtinu stanovništva, imali smo Saturna u Jarcu dok smo za vrijeme španjolske gripe imali kombinaciju Saturna i Rahua koji je bio prisutan za vrijeme pandemije.
Dakle,  za vrijeme pandemije smo imali obje kombinacije i susret Saturna i Jupitera kakav nije bio zadnjih 400 godina te prvi puta imamo konjukciju Saturna i Jupitera u zemljanom znaku. Kako vidimo, mnogi rijetki tranziti su bili prisutni pa nije ni čudo što je ovo doba tako snažno i značajno.
Za kraj, nekoliko podataka za neke znakove u ovom tranzitu. Bik će se ekonomska situacija popraviti. Vidljive su šanse za povećanje plaće ili profitan a dobro je vrijeme za ulaganje.  Djevici donosi prilike za napredovanje u poslu i karijeri. Problemi oko suda bit će riješeni.  Novac može dobiti iznenada. Stvaraju se šanse za dobivanje novog posla. Strijelcu će pružiti mješovite rezultate tijekom ovog razdoblja. Bit će puno prilika za dobivanje beneficija u poslu. Vodenjaku će Saturnov tranzit dati plodove mukotrpnog rada. Financijsko stanje će biti dobro. Naporan rad će se isplatiti. Uglavnom jako povoljno za ovaj znak, naravno, ukoliko to potvrđuju ostali aspekti natalne karte. Vrijeme je također povoljno za ljude koji rade državne poslove.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut

Pročitaj  Subota – Suosjećanje stvara nevezivanje



Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Subota – Između strasti i želja
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email