Saturn u Vodenjaku – svi smo povezani


Od 22. ožujka Saturn mijenja znak, ali samo privremeno. Dosegnut će svega prvi stupanj Vodenjaka, 11. svibnja krenuti retrogradno i 1. srpnja ponovno se vratiti u znak Jarca do kraja ove godine, kada će zajedno s Jupiterom ostaviti Jarca i krenuti novim putem.

Vodenjak je simbol zajedništva, humanosti, povezanosti s drugima, simbol je budućnosti, progresa i svega onoga vidljivog, opipljivog, ali i suptilnih energija koje nas spajaju. On nas podsjeća na vrijednost prijateljstva, timskog rada, odnosno važnosti i dobrobiti djelovanja u grupi.

Moje ‘ja’ ustupa mjesto važnosti ‘mi’.

Što moje ‘ja’ može učiniti da bi bilo bolje onima oko mene, potom i meni samome?

Iako živimo u vremenu izolacije koja nas primorava da ostajemo kući i izostaje društveni segment, to ne znači da ne možemo ostati povezani, brinuti jedni o drugima, biti tu za one koje volimo.

Oprostite onima na koje ste ljuti.

Pročitaj  Retrogradni Merkur u Vodenjaku – koji su moji planovi za budućnost?

Pomirite se sa samima sobom i vlastitim strahovima.

Saturn u Vodenjaku nas uči kako da budemo bolji ljudi, kako da poštujemo planet koji je naš dom i shvatimo da nismo centar svemira te da ne možemo sve držati pod kontrolom.

U prilici smo naučiti iz prošlih iskustava i stvoriti bolju budućnost.

Može pokrenuti neke nove građanske inicijative i pokrete, borbe za ravnopravnost, otpor prema pozicijama moći. On stvara vođe novog svijeta u kojem će dobrobit čovjeka biti na prvom mjestu.

Na osobnoj razini najviše promjena trenutno mogu očekivati oni koji su rođeni oko 21. siječnja, 20. travnja, oko 22. srpnja te 22. listopada.

Mrežama za ljude, lancima za ribe
Vezani su ljudi svi
Oni dišu kao jedan, čitav svijet je svezan
Konopcima ljubavi.

(Sva čuda svijeta, Jura Stublić&Film)

Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Pročitaj  Subota – Sazviježđe oštrine i nemilosrdnosti

 

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email