Savršena zaštita od utjecaja iz okoliša – um I vorteks?

SAVRŠENA ZAŠTITA OD UTJECAJA IZ OKOLIŠA – UM I VORTEKS?

U mojim istraživanjima najuzbudljivije je ono što mi je Siddheshwar Baba opisao kao “spoznaja u dalekoj budućnosti, o ljudskim energijama koja će promijeniti sliku Svijeta” ili kako je rekao hrvatski nobelovac Lavoslav Ružička na jednom prijemu u Zagrebu: “Buduće stoljeće pripada kemiji Duše…”. Kada je američki fizičar dr Neil Boyd slučajno u drevnim spisima primjetio princip bhuttatmas, čestice “na granici svijesti i materije” potražio sam znanstvena istraživanja koja bi mogla biti povezana s tom idejom u povojima. U tom trenutku još nitko nije došao na ideju da su SIMBOLI oni oko kojih se “zgušnjavaju” te hipotetske čestice i da se njima može upravljati umom, čistom namjerom. I uklanjati negativne utjecaje koje obično nazivaju “podzemnim vodama”, “geopatogenim utjecajima”, “urocima” i sličnim zapravo netočnim terminima. Zajedno sa istraživačem sa Stanforda sam izradio vorteks antenu koja je trebala u svijetu oko nas djelovati na opisane načine. Prije toga su na Stanfordu testirali energiju u centru piramida. Nakon godine i pola nisu dobili nikakve rezultate, da bi u istraživačkoj ustanovi koja s povjerenjem gleda na taj fenomen posve jasno zamijetili djelovanje te tajanstvene energije! Zaključak se sam nametao: samo oni čije misli su pozitivne potiču takve energije. Um iznad materije! Proveo sam čitav niz testova. Dr Ernst Schrott iz Regensburga i Prim. dr Jadranko Jelić, specijalist interne medicine i kirurgije, su pomoću uređaja Amsat i Medprevent nedvojbeno potvrdili da vorteks antena “uravnotežava energije u akupunkturnim meridijanima”, Pier Rubesa iz Lausanne je sonografijom ustanovio da klementine sporije trunu kada su smještene na anteni, jedna diplomantica s Biološkog odjela PMF-a je pokazala da kaktusi ispod kojih je držala antene rastu dvostruko brže od kontrolne grupe, jedan profesor s Ruđer Boškovića je napravio niz NMR spektara i konstatirao “da su očiti učinci antene na vodu iz dobivenih rezultata neobjašnjivi”. Vrhunac je bilo testiranje utjecaja vorteks antene na katedri za biokemiju jednog hrvatskog medicinskog fakulteta. Provedeno je tri puta, pod rigoroznim kontrolnim uvjetima, na 8 tipova stanica raka. SVE su stanice reagirale tako da se osjetno usporio njihov rast! Makar nisu bile u fizičkom dodiru sa samom antenom. Kako protumačiti tu moć mimo pameti? Jedini koji me ohrabrivao i govorio mi da ono što vidim nije iluzija već mali pogled u budućnost bio je prof. dr William Tiller, profesor sa Stanforda i živuća legenda ovakovih istraživanja. S vremenom sam uvidio da se s “virtualnim energijama” diskretno okušao i Princeton a aktivan je i Noetic Sciences Institute, ustanova u kojoj djeluju neki od najjačih umova današnjice.

Pročitaj  Emocije koje "rješavaju sve", kao ljubav, suosjećanje i pozitivno osje...

Dr Amit Goswami – slavni indijski nuklearni fizičar koji ne sumnja u neraskidivu povezanost materijalnog svijeta i ljudske svijesti.


Vir, Autor: Drago Plečko

Stranica govori o uglavnom nepoznatim istinama ovog svijeta kroz moje osobne spoznaje a koje mogu presuditi budućnost mnogih od nas.
No Tab Selected
Pročitaj  Utorak -Koraci u odrastanju
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email