Seijeda – Sazviježđe moći

Seijeda – Sazviježđe moćiDanašnje sazviježđe Jyestha nosi u sebi želju: biti najbolji, koja se danas postiže vlastitim naporom.
Ovo sazviježđe govori: ja znam bolje od tebe. Stoga, donosi  iskušenje za zloupotrebu ovlasti u kontroliranju drugih, pa nije čudno što njome vladaju banke, policija i poreznici. Jyestha sazviježđe može trošiti svoj potencijal za samozavaravanje. Ona vlada korumpiranim političarima, birokratima i menadžerima. Da bi ste to mogli, ovo sazviježđe daje odličnu fizičku izdržljivost. S druge strane, ovo sazviježđe donosi tvrdoglavost u komunikaciji, naglost. Ako danas dajete savjete, malo tko će ih prihvatiti, jer ovo sazviježđe nosi u sebi neslušanje. Također, pokazivanje ljubavi isto tako može biti krivo protumačeno. Ono pozitivno od ovog sazviježđa jest što donosi zaštitu.  Jyeshtha donosi pretjeranu sklonost materijalizmu, ona ne želi kompromis. Ona donosi diktatorsko ponašanje s vremena na vrijeme. Manipulativna može biti njihova zaštita. Lošije osobine mogu doći u prvi plan.        Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

Pročitaj  Subota – Sazviježđe prijateljstva
O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email