SHAUMBRA SIMPTOMI – PRVI NASTAVAK PRONALAŽENJE DUHOVNE PORODICE, ISTOVREMENI …

SHAUMBRA SIMPTOMI – PRVI NASTAVAK

PRONALAŽENJE DUHOVNE PORODICE, ISTOVREMENI BORAVAK U 2 DIMENZIJE, NOĆNI DOGOVORI DUŠA

Danas nastavljam obrazlagati Shaumbra simptome u praksi. Pošto svaki zahtjeva malo šire objašnjenje, zadnja 4 simptoma objasnit ću u narednom tekstu koji će biti drugi nastavak.

5. Povlačenje iz porodičnih odnosa. Vi ste povezani sa vašom biološkom porodicom putem stare karme. Kada siđete sa karmičkog točka, vezanost za stara prijateljstva i porodične odnose je otpuštena. Izgledat će kao da se opraštate od vaše porodice i prijatelja. Ovo će također proći. Nakon određenog vremenskog perioda, vi ćete razviti nove veze sa porodicom i pirateljima ako za to bude potrebe. Međutim, tada će vaši odnosi s njima biti bazirani na novoj energiji bez karmičkih vezanosti.

(Kako se budimo, biološku porodicu vidimo sad sasvim drugim očima. Sposobni smo svoju majku, oca, djecu posmatrati objektivno i gledati na njih odvojeno kao duše koje su pristale da u ovoj inkarnaciji odigraju tu ulogu za nas i mi za njih. Sad shvaćamo postupke naših roditelja i raskidamo nevidljivu emocionalnu pupčanu vrpcu te se odvezujemo od njih. Nova svjesnost nam to omogućuje. Gledamo na svoju biološku porodicu kao na skup duša koje dolaze iz istog oblaka duša i više nas ne povređuju toliko njihovi postupci kao prije. Što je još važnije, sada ih razumijete i ne zamjerate im te ste im sposobni oprostiti sve. Tada i tek tada vaš odnos postaje nevezan kako to objašnjava ovaj 5. simptom. I dalje imate ljubav za njih ali im više ne dozvoljavate da upravljaju vašim životom.

S druge strane, javlja se jedan drugi fenomen – kako se sve više budite, tako pronalazite članove svoje duhovne porodice odn. vaše srodne duše koje su s vama djelile bezbroj prijašnjih života. Mnogi se odlučuju napustiti svoje biološke porodice jer osjećaju da su s njima završili karmu. Tada često započnu novi život sa svojom duhovnom porodicom odn. žive i druže se s ljudima koje osjećaju jako blisko, baš kao brata ili sestru ili partnera. Te duše ih privlače nevjerovatnom snagom, a to u početku ne znaju sebi objasniti. U ovom simptomu nalazi se i objašnjenje toliko velikog broja razvoda brakova zadnjih godina. Partneri osjećaju da su dokončali karmu i svak odlazi dalje, u potrazi za novom srodnom dušom. I to je također uredu. Što se tiče iscjeliteljske prakse u ovom domenu, obično se radi tzv. tretman na situaciju kad osoba nije sigurna da li da ostane u braku ili ne. Tada se od njenih vodiča, Višeg Ja i Ja Jesam Prisutnosti te osobe zatraži vođstvo i putem tretmana se jedino traži da se situacija razriješi onako kako je za Najveće Dobro SVIH DUŠA upletenih u tu situaciju. Ako u braku imaju djecu, tada su i duše te djece uključene u razrješenje situacije. Rezultat ovog tretmana je da se razmirice u braku za kratko vrijeme počnu razrješavati i par nastavlja dalje živjeti – ako je to karmički dogovor, ili – brak se raskida i svaki partner odlazi na svoju stranu što znači da je karma okončana. Kad su u pitanju djeca, njihove duše su se prije inkarniranja također saglasile sa tim planom i došle su upravo da prođu takve situacije. )

Pročitaj  Postizanje "Zlatnog tijela"

6. Promjene u spavanju. Moguće je da ćete se buditi mnogih noći između 2 i 4 sata ujutro. Mnogo se unutrašnjeg rada odvija sada u vama i to često uzrokuje da se probudite kako biste se “odmorili” (od tih unutrašnjih procesa, op.prev.).
Nemojte brinuti. Ako se ne možete vratiti natrag na spavanje, ustanite i radite nešto radije nego da legnete u krevet i brinete o onim vašim svakodnevnim problemima. I ovo će također proći.
(Ovaj simptom je još izraženiji u zadnjih godinu dvije kako su se energije iz Centralnog duhovnog Sunca izuzetno intenzivirale te djeluju na naše cjelokupno biće, a ponajviše na našu DNK. Ona se sada aktivira i budi uspavano znanje, a struktura naših ćelija prelazi iz ugljične u kristalinsku. Tijelo treba odmora a isto tako i svijest da sav ovaj "download" energija i podataka uspješno apsorbira u sebe. Kada ovaj proces bude dovršen, naša fizička tijela će biti lakša, prozirnija, a proces podmlađivanja će se pokrenuti automatski, smještajući nas fizički u dob od nekih 35-36 godina).

7. Intenzivni snovi. Ovo može uključivat i snove o ratu i bitkama, zatim snove u kojima vas neko goni ili se susrećete sa čudovištima. Vi doslovce otpuštate iz sebe staru energiju, i te energije prošlosti su često simbolizirane ratovima, bježanjem i čudovišnim prikazama. I to će također proći.

(Snovi se sada pojačavaju i često su tako snažni da ih možemo porediti sa vizijama ili čak kao da smo fizički bili na mjestima koja smo samo sanjali. Osim ovog objašnjenja u 7. simptomu kad se tiče intenzivnih snova, dodajem i svoje. Naime, po noći naše astralno tijelo odlazi "na putovanje" i susreće se sa drugim dušama i bićima. Oni koji su se duhovno probudili vrlo često tokom sna odlaze "na noćne sastanke" sa drugim članovima svoje duhovne porodice da se dogovore šta će sledeće raditi kad se probude , što je vezano za njihovu zajedničku svrhu. Ta svrha može biti npr. duhovno ili energetsko zajedničko djelovanje na određeno problematično područje, organizovanje nekih aktivnosti na donošenju više Svjetla ili nasuprot tome, neki sasvim mundani, svakodnevni posao kroz koji također ostvaruju svoju svrhu. Moguće je također da u snovima vidimo svoje paralelne živote koji se upravo sada odvijaju u drugim aspektima naše Centralne duše. U snu imamo utisak da smo to mi. Neki imaju učestale snove da se na Zemlji bore protiv invazije vanzemaljaca ili da su na nekom vasionskom brodu i tamo nešto rade. Primjera je bezbroj. Ovdje se može pomoći osobi koja ima probleme sa takvim snovima da osvijesti tko je i odakle ustvari dolazi, kakva je njena svrha i time joj pomoći da sticanjem korisnih informacija o sebi prestane imati intenzivne snove koji je muče ili stvaraju čak zdravstvene teškoće, poput anksioznosti, nesigurnosti i ponekad osjećaja panike. )

8. Fizička dezorijentisanost. Povremeno osjećat ćete se veoma “neuzemljenim”. Prostor će vas jednostavno “izazivati” jer ćete osjećati kao da ne možete stopalima da dodirnete zemlju, ili ćete imati osjećaj da hodate između dva svijeta. Kako vaša svjesnost prelazi u novu energiju, vaše tijelo ponekad zaostaje. Provodite više vremena u prirodi koja će vam pomoći da prizemljite novu energiju u sebi. I ovo će također proći.

Pročitaj  CENTRALNE BANKE ZATVARAJU SVOJA VRATA Ono što sam nedavno pisala u vezi sa cent...

(Intenzivan duhovni rad i općenito rad na sebi uzrokuju da puno više boravimo u "gornjim sferama" te nismo dovoljno (i bukvalno i u prenesenom smislu) "na zemlji". Hodamo, u biti između dimenzija i počinjemo viđati stvari u uglu oka, čuti neke zvukove koje ranije nismo te imamo počesto osjećaj da je još neko s nama u sobi. To ukratko znači da ste proširili svoju Svijest i aktivirali nove sposobnosti /sjetite se da je dosad 90 procenata našeg mozga spavalo, a samo 10% je radilo. Sada se budi preostalih 90%. Zamislite taj kapacitet!/ Neki se osjećaju opijeni energijom i to posebno doživljavaju oni koji su se počeli baviti nekim iscjeliteljskim radom. Zanimljivo postaje onda kad se probudite i počnete raditi uobičajene stvari, ali nikako niste TU. Svjesni ste svega što se dešava oko vas, mehanički obavljate to što morate, razgovarate s ljudima, ali vi i dalje paralelno plovite kroz dan u nekim gornjim sferama i nikako da se spustite. Meni se to dešavalo godinama, dok se nisam naučila stabilizirati. Pomaže da počnete nešto aktivno fizički raditi, brzo hodati, otići u prirodu. Korisno je i da uđete u meditaciju i zatražite od vodiča da vas uzemlje i dovedu u balans energije koje pritiču izvana sa vašom vlastitom unutarnjom energijom. Kad se tiče iscjeliteljske prakse, moram konstatovati da se sve veći broj ljudi obraća sa molbom za uravnoteženje ovih energija te to rješavamo putem tretmana na daljinu. Neki također osjećaju vibriranje cijelog tijela, a posebno tokom meditacije ili prilikom buđenja.Na kraju, ova fizička dezorijentiranost može imati još jedan uzrok – svjesnost o svom nekom paralelnom životu koji se upravo odvija negdje na Zemlji ili nekoj drugoj planeti.)

Objašnjenje zadnja 4 simptoma slijedi u narednom nastavku.

Lijep pozdrav svim posjetiocima Utočišta.
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email