Sigurno uz reiki

Sigurno uz reiki

Reiki tehnika, možda ste već čuli za nju, ali možda se pitate je li to nešto za vas. U ovoj emisiji, istražit ćemo svijet reikija i otkriti kako vam ova tehnika može pomoći da transformirate svoj život, povratite zdravlje i postignete cjelovitost, ali na način da uklonimo nesigurnosti koje možda nosite uz sebe pri pomisli na reiki učenje i rad s reikijem..

Reiki je stara tehnika iscjeljivanja koja se temelji na prenošenju univerzalne životne energije kroz dlanove. Ova tehnika potječe iz Japana i ima duboke korijene u duhovnom razvoju i samopoboljšanju. Ono što reiki donosi je pristup unutarnjoj snazi koja vam omogućuje da se nosite s mnogim izazovima života.

Kako početi s reikijem?

Prije nego što krenete s reiki tečajem, možda ćete se suočiti s nesigurnostima. Pitate se je li to za vas i trebate li zaista ovu tehniku. Odgovor na to pitanje je jednostavan: ako želite alat koji će vam pomoći da promijenite svoj život, povratite zdravlje i rješavate probleme s kojima ste se možda borili, reiki je svakako tehnika koja vam treba.

Pročitaj  134: DanCast 68 - Što je reiki meni

Jedna od prvih nesigurnosti koja se može pojaviti jest odabir škole i učitelja. Izbor je ključan, a važno je pronaći učitelja koji će vam pružiti podršku i biti dostupan za vaša pitanja. Dostupnost učitelja je ključna jer će vam trebati podrška nakon tečaja.

Kako Želite Učiti?

Cijeli članak – nastavi čitati…

​Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.
No Tab Selected
Pročitaj  Što možemo s drugim stupnjem reikija - Ep241
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email